Kuntamarkkinoiden kuulumisia

Vuoden 2017 Kuntamarkkinoiden järjestelyt ovat alkaneet. Kuntatalon remontti etenee ja saamme käyttöömme uusia kokous- ja seminaaritiloja. Osastomyynti on hyvässä vauhdissa ja jo yli sata näytteilleasettajaa on vahvistanut mukanaolonsa. Vapaita osastopaikkoja, peruspaketteja ja infoseinäkkeitä, löytyy 2. ja 3. kerroksesta. Lisätietoja osastoista maritta.makela[at)kuntalehti.fi. Varatkaa jo kalenterista syyskuun 13.-14. päivät Kuntamarkkinoille!

Ennen Kuntamarkkinoita järjestetään kuntavaalit. Kuntaliiton kuntavaalit.fi sivustolta löytyy paljon tietoa ehdokkaille, mm kuntakohtaista tilastotietoa kustannusrakenteesta. Lisäksi sivuilta löytyy maksutonta vaalimateriaalia. Materiaalia saatavilla myös kunnat.net verkkokaupassa shop.kunnat.net

Kuntalehti seuraa tiiviisti niin sote- ja maakuntauudistusta kuin kuntavaalejakin.