Keskiviikkona Kuntatalolle

Kuntamarkkinat starttaa keskiviikkoaamuna 13.9. klo 9.00 ja Kuntatalo täyttyy kunta-alan ammattilaisista. Luvassa lähes 300 seminaaria ja tietoiskua sekä 200 näytteilleasettajaa. Ohjelma kattaa kunnan kaikki toimialat, joten jokaiselle löytyy ajankohtaista oman alan ohjelmaa. Toki kokeilukulttuurin hengessä kannattaa piipahtaa myös itselle hieman vieraammilta tuntuvien aihealueiden pariin, sieltä saattaa löytää täysin uutta näkökulmaa omaankin työhön. Ja tuttuja kollegoja löytyy varmasti! Tapahtuman yhtenä tavoitteena on tarjota tilaisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia. Iloinen puheensorina ja yllättävät kohtaamiset luovat taattua Kuntamarkkinat tunnelmaa.

Tapahtumassa on jaossa printattu ohjelmaversio. Ohjelman löytää myös kuntamarkkinat.fi sivustolta ja sen voi ladata puhelimeensa oman puhelin sovelluskaupasta Kuntatapahtumat haulla.