Ilmoittautuminen avautuu pian

Kuntamarkkinoiden ilmoittautuminen avautuu tiistaina 11.5.2021. Kannattaa viimeistään nyt varata syyskuun 15.-16. päivä omasta kalenterista. Suomen suurin kunta-alan foorumi järjestetään hybriditapahtumana.

Kuntamarkkinoiden verkko-osallistuminen on avoin ja ilmainen kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille, mutta edellyttää rekisteröitymistä ennakkoon.

Tapatuman ohjelma on tuttuun tapaan erittäin laaja ja monipuolinen. Seminaareja järjestetään kahden päivän aikana reilusti yli 100. Lisäksi ohjelmassa on kumppaneiden ajankohtaisia tietoiskuja. Ohjelman julkaisu aloitetaan 11.5. ja se täydentyy aina elokuuhun saakka.

Kuntatalolle kutsutaan rajoitettu määrä henkilöitä, muun muassa Kuntaliiton jäsen- ja sopimusasiakkaiden sekä erilaisten verkostojen ja sidosryhmien edustajia. Paikan päälle ilmoittautumiseen tarvitaan kutsussa oleva koodi. Kutsut lähtevät matkaan toukokuun aikana. Osallistuminen on ilmaista. Kaikki paikan päälle ilmoittautuvat osallistujat saavat automaattisesti myös linkin verkko-osallistumiseen.