Kuntamarkkinat Kuntatalolla

Kuntatalolle kutsutaan muun muassa Kuntaliiton jäsen- ja sopimusasiakkaiden sekä erilaisten verkostojen ja sidosryhmien edustajia. Kutsut lähtevät sähköpostilla matkaan kevään ja alkukesän aikana. Kuntien valtuustojen ja hallituksien puheenjohtajat saavat kutsun elokuussa uusien valtuustojen aloitettua työskentelyn. Osallistuminen on ilmaista, mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Kuntatalon K-kerroksen näyttelyssä kävijät voivat tutustua yli 70 kumppanin palveluihin ja tuotteisiin. Keskiviikkona näyttely on avoinna aina iltakuuteen saakka.

Paikan päällä voimme ottaa jonkin verran yleisöä videostriimattaviin seminaareihin. Kävijöille on varattu runsaasti tiloja, joissa voi osallistua omalta laitteelta haluamiinsa verkko-ohjelmiin. Kaikki rekisteröityneet vieraat saavat automaattisesti linkin verkko-ohjelmaan osallistumiseen.

Kuntamarkkinoiden ravintolapalvelut ovat uusiutuneet ja samalla monipuolistuneet. Kuntatalon katutason ravintolamaailmassa kävijöitä palvelee kaksi ravintolaa, kahvila sekä terassialue, jossa on runsaasti tilaa vaihtaa kuulumiset ja maistella esimerkiksi uutta Kuntamarkkinoiden nimikkojuomaa. Pöytävarauksen voi tehdä erilliseen tilausravintolaan. Lisäksi näyttelyn yhteydessä on kaksi kahvilaa.

Tapahtuman terveysturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomioita. Osallistujamäärää rajoittamalla pystymme varmistamaan riittävän väljyyden Kuntatalolla. Ilmanpuhdistusta tehostetaan erillisillä laitteilla yleisötiloissa ja hygieniapisteet palvelevat kävijöitä. On mahdollista, että kävijöiltä edellytetään kasvomaskin käyttöä, mikäli sille ei ole henkilökohtaista terveydellistä estettä.