Yhteistyössä kotimaisten toimijoiden kanssa

Kuntamarkkinoita ovat omalta osaltaan rakentamassa ja mahdollistamassa monet kotimaiset brändit. Olemme luoneet uudenlaisia yhteistyömalleja useiden suomalaisten toimijoiden kanssa. On ollut suunnaton ilo huomata, miten yritykset Isostakyröstä Lappeenrantaan ovat lähteneet mukaan yhteistyöhön entistä turvallisemman ja monipuolisemman kuntasektorin suurimman vuosittaisen tapahtuman synnyttämiseen.

Hybriditapahtuman verkkokumppanit voivat ottaa käyttöön oman chatin, jonka mahdollistaa suomalainen Giosg. Globaalisti asiakkaita palveleva yritys kiteyttää sanomassaan, että merkityksellisten kohtaamisten luominen verkossa tulee olla yhtä helppoa kuin suklaapatukan ostaminen kioskilta.

Kuntatalolla Kuntamarkkinoiden terveysturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kaikkien yleisötilojen ilmanpuhdistusta tehostetaan UniqAirin laitteilla, eikä Kyrö Distilleryn käsidesi tule loppumaan kesken. Tapahtuma-alueen tilakarttoihin on merkitty kerroskohtaiset käsienpesupaikat ja hygieniapisteet, joissa on saatavilla hygieniatarvikkeita ja neuvontaa. Laajemmin ottaen Kuntamarkkinat täyttää kaikki turvalliselta tapahtumalta vaadittavat kriteerit. Turvallisuus on meille sydämen asia siinä missä erinomainen asiakaspalvelukin.

Verkko- ja läsnäyleisön asiakaspalvelusta vastaa Kuntamarkkinat-tiimin lisäksi noin 80 opiskelijaa eri ammattikorkeakouluista ja Helsingin yliopiston ainejärjestöistä. Muun muassa Haaga-Helian journalistiopiskelijat tulevat avustamaan chatin yleisökysymyksiin vastaamisessa, Humakin kulttuurituottajat tapahtumatuotannossa ja Laurean tietojenkäsittelytieteilijät verkkoseminaareissa. Huikea määrä Suomen menestymisen kannalta tärkeitä tulevaisuuden osaajia saa kokemusta Kuntamarkkinoilta.

Hyvä ja laadukas ruoka tarjoavat elämyksen oivalluttavan asiantuntijaohjelman ja pitkään odotetun verkostoitumisen rinnalla. Kuntatalolle kutsuttuja vieraita palvelee kolme ravintolaa ja ulkoterassi grilleineen sekä kolme kahvilaa, joista kaksi sijaitsee kumppanialueella. Laadukasta tuoretta kahvia saa myös lounaalla. Kahvila- ja ravintolapalveluista vastaa pääkaupunkiseudulla hyvän ruoan ystävien huulille nousseen Soupster-perheen Dylan Linjat vahvistuksenaan Hartwall, Holmen Coffee, Kyrö Distillery ja Vallilan panimo. Odotammekin tänä vuonna erityisen innokkaita osallistujia Pohjanmaalta. Lisäksi Kuntamarkkinat tulee saamaan oman Kuntatalon lähikulmilla valmistetun nimikkojuoman, joka paljastetaan tapahtumassa. Pidemmältä saapuvia vieraita varten olemme varanneet majoituskiintiön uudesta VALO hotellista, josta on suora bussiyhteys Kuntatalolle.

Kaikki Kuntamarkkinoiden yhteistyökumppanit löytyvät verkkosivulta.