Näyttelypaikkojen varaus aukeaa 30.11.

Avaamme Kuntamarkkinat-verkkokaupan tänä vuonna tapahtumassa mukana olleille kumppaneille keskiviikkona 30.11.2022. Organisaatiolla on mahdollisuus varata verkkokaupasta sama osastopaikka vuodelle 2023. Varaus on tehtävä 14.12.2022 mennessä, jonka jälkeen käsittelemme kumppaneiden mahdolliset toiveet osastopaikan vaihtamisen osalta.

Avaamme näyttelypaikkojen varauksen julkisesti kaikkien saataville tammikuun puolella. Jatkossa verkkokaupasta voi varata myös tietoiskuajat Kuntatalolta sekä tilata lisänäkyvyyttä ja erilaisia palveluita mm. näyttelyosaston brändäyksen ja tarjoiluja.

Asiakaspalvelusähköpostimme palvelee kumppaneita kaikissa tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä.

Kuntamarkkinoiden osallistuminen ja ohjelma säilyy ilmaisena kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille.