Asiakaslähtöistä moduulirakentamista

Asiakaslähtöistä moduulirakentamista

Kouvolassa toimiva Elementit-E on erikoistunut teollisesti esivalmistettujen puutilaelementtien rakentamiseen ja asentamiseen. Rakennamme tehdastuotantona ja kokonaisvastuu-urakkana päiväkoteja, kouluja, palveluasuntoja ja toimitiloja. Tuotantoamme ovat mm. Veräjäpellon koulu Espoossa, Lehvätien päiväkoti Kouvolassa ja Torkonkartanon ryhmäkodit Akaassa.
Toimintatapamme etuja ovat nopeus, oikea-aikaisuus sekä yhden toimijan kokonaisvastuu tilaajalle. Valmistamme moduulielementit tehdastiloissa sisustusta ja talotekniikkaa myöten valmiiksi. Asennuksen ja viimeistelyn teemme itse tontilla. KVR-toimituksessa ei ole urakkarajoja ja kustannukset pysyvät kurissa kun yksi toimija vastaa kokonaisuudesta.
KVR-rakentaminen sopii hyvin tähän aikaan kun kuntatalous on tiukoilla. Kohteissamme käytetty leasing-rahoitus mahdollistaa hankintamallin, jolla kohde voidaan toteuttaa nopeasti ja tehokkaasti.
Pidän rakentamisen laatukeskustelua vakavana hälytyksenä, johon rakentamisen toimialan pitää reagoida asian vaatimalla tavalla. On hirveä tilanne, kun sisäilman takia tulee kouluihin ja päiväkoteihin käyttökieltoja. Varmistamme kokonaistoimituksella rakentamisen kuivaketjun sata prosenttisesti alusta loppuun.
Suurmoduulirakennuksissa on kyse yhdestä rungosta, jota voidaan soveltaa yksi- tai kaksikerroksisena koulu-, päiväkoti- tai palvelutalokäyttöön. Meillä suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeista ja rakennus toteutetaan tilatarpeen ja asiakkaan toivomusten mukaan.
Olemme kehittäneet koulurakentamisessa nykypäivän vaatimukset täyttävän oppimisympäristön, joka on rakennuksena joko pysyvä ja siirtokelpoinen. Toteutamme rakennukset aina pysyvän rakennuksen määräysten mukaisesti vaikka ne ovat samalla siirtokelpoisia. Voimme toimittaa nopeita muuntokelpoisia tilaratkaisuja, joita toivotaan varsinkin julkisessa rakentamisessa.
Olemme edistämässä myös ympäristöystävällisten rakennusten tuloa Suomeen. Meillä on valmiudet toteuttaa Joutsenmerkin kriteerit täyttävä päiväkoti jo nyt. Odotammekin että Joutsenmerkin kriteerit uusiutuviin ja luonnonmukaisiin materiaaleihin perustuvasta rakentamisesta kattavat lähitulevaisuudessa kaikki julkisen rakentamisen kohteet päiväkodista kouluihin ja palvelutaloihin. Olen vakuuttunut siitä, että ympäristöystävällinen rakentaminen on tulevaisuuden rakentamista ja siitä tulee kunnille myönteinen imago- ja vetovoimatekijä.

Tervetuloa osastollemme D6 K-krs ja tietoiskuihin ke ja to klo 11.00 tila A3.7. (A-siipi, 3.krs) Tavataan!