Askel askeleelta kohti helpompaa digitaalista arkea

Visma Consulting, Patrik Forsbacka14.9.2022

Jokaisessa Suomen kunnassa ja kaupungissa tehdään päivittäin lukemattomia asioita, jotka vaativat lomakkeiden täyttämistä, paperien pyörittelyä, allekirjoituksia ja arkistointia. Ja mitä suuremmasta kunnasta on kyse, sitä mukaa lisääntyy tietysti myös työn määrä.
Manuaalisten prosessien digitalisointi ja automatisointi on järkevää niin isoissa kuin pienissäkin kunnissa, sillä niin saadaan nopeasti säästymään paljon sekä työaikaa että rahaa.

Me Visma Consultingilla autamme julkishallinnon toimijoita ottamaan muutoksen haltuun, rakentamaan toimivampaa arkea ja kehittämään digitaalisia prosesseja, jotka aidosti palvelevat käyttäjiä ja kuntalaisia. Olemme auttaneet lukuisia kuntia ja kaupunkeja selättämään haasteet ja heittämään jäykät ja manuaaliset prosessit romukoppaan.
Asiakkainamme on monia Suomen suurimpia kaupunkeja.

Ratkaisujemme avulla voimme digitalisoida kaikki kunnan prosessit ja yhdistää erillisiä työnkulkuja yhdeksi soljuvaksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi kunta-avustusten hakeminen on mahdollista rakentaa yhdeksi työnkuluksi, jossa kaikki vaiheet hoidetaan digitaalisesti alkaen
sähköisen lomakkeen täyttämisestä kokouspalvelun kautta päätöksen allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Kun välistä saadaan poistettua manuaaliset työvaiheet ja tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen, säästetään joka päivä rutkasti työaikaa ja saadaan kuntalaisille nopeampaa palvelua.

Ratkaisumme ovat tietysti integroitavissa saumattomasti kunnassa jo käytössä oleviin järjestelmiin, joten aivan kaikkea ei tarvitse laittaa kerralla uusiksi – toki sekin on mahdollista.

Kiinnostuitko? Tule juttelemaan aiheesta lisää kanssamme osastolle 0B9.