Espoo on Suomessa. Administerkin on.

Espoo on Suomessa. Administerkin on.

Vuonna 2013 Espoon kaupungilla oli haaste. Tytäryhteisöjä oli monta, monella eri kumppani hoitamassa taloushallintoa ja kokonaisuus oli vaikeasti hallittavissa. Tarvittiin yksi taho, joka saisi harmonisoitua raportointimallin ja aikataulut, osaisi hanskata isoja kokonaisuuksia, ymmärtäisi konserniyhtiöitten hoitamisen päälle ja osaisi hinnoitella palvelunsa järkevästi.

Huolellisen vertailun jälkeen valinta oli selvä. Hommiin valjastettiin Administer.
Luottamus syntyi nopeasti ja palvelun tarjoama sähköisyys ja reaaliaikaisuus olivat lyömätön yhdistelmä. Palvelu on läpinäkyvää, laadukasta ja kun yhteisöjen taloushallinto on yhdellä kumppanilla, helpottui konsernin hallinto huomattavasti.

Espoon rahoitusjohtaja Reijo Tuori kiteytti valinnan hyvin:
“Administerin avulla saamme konserniyhteisöjen tehtävät sujuviksi ja nykyaikaisesti hoidetuksi. Säästämme sekä aikaa että rahaa, kun prosessit sujuvat ja tieto on luotettavaa niin konserniyhteisöjen kuin kaupungin puolella.”

Ja kuten Espookin kehittyy kuntana, haluaa Administer kehittyä asiakkaittensa tarpeita vielä paremmin vastaavaksi. Yhdessä tehdäänkin jatkuvaa kehitystyötä, joka varmistaa laadun pysymisen korkealla.

Kotimainen perheyhtiö Administer haluaa olla siellä missä asiakkaatkin. Kaikissa Suomen kunnissa.

Sara Lähdesmäki

Tervetuloa tapaamaan meitä ja alppimaajoukkueen Merle Soppelaa osastollemme S58/K.krs