Haaste: Kutsumme sukupolvet yhteen #ilmanikärajaa

Haaste: Kutsumme sukupolvet yhteen #ilmanikärajaa

– Lasten ja ikäihmisten tarpeet asetetaan yhteiskunnallisessa keskustelussa usein vastakkain. Se on hullua! Haluamme tuoda esille, että ainoa suunta on yhdessä tekeminen ja että paremmin meillä menee, kun pidetään huolta kaikista, sanoo yksi Yhdessä ilman ikärajaa -kampanjan haastajista, Emma ja Elias -ohjelmapäällikkö Ulla Lindqvist Lastensuojelun Keskusliitosta.
– Yhdessä tekeminen on hauskaa ja rikastuttaa kaikenikäisiä. Siksi haluamme haastaa kaikki mukaan; ideoi pieni tai suuri Yhdessä ilman ikärajaa -kohtaaminen ja toteuta se lokakuussa Valtakunnallisella Vanhustenviikolla 2.-8.10.2017, kannustaa Eloisa ikä -ohjelmapäällikkö Reija Heinola Vanhustyön keskusliitosta.
Yhdessä tekeminen voi olla yhteislaulutuokio, bänditreeniä, pihapelejä, ulkoilua, makkaranpaistoa tai lukutuokio palvelutalon asukkaiden kanssa, vanhan ajan kotitalousvinkkien esittelyä ja kokeilua. Kaikki käy –  vain mielikuvitus on rajana!

Emma & Elias, Eloisa ikä, Liikkuva koulu ja Voimaa vanhuuteen -ohjelma haastavat järjestöt, koulut, päiväkodit, nuorisotoimet ja palvelutalot mukaan Yhdessä ilman ikärajaa -kampanjaan. Tavoitteena on toteuttaa eri puolilla Suomea pieniä arjen kohtaamisia, jotka lisäävät ylisukupolvista toimintaa, erilaisuuden ymmärtämistä ja asuinalueiden yhteisöllisyyttä.

Tervetuloa osastollemme 3.05 Kuntamarkkinoilla, voit inspiroitua ja innostua vaikkapa valokuvahaasteesta, joka käynnistyy piakkoin.

Lisätietoja kampanjasta ja vinkkivideoita www.ilmanikärajaa.fi

Ilmoita oma tapahtumasi mukaan kampanjaan verkkosivuilla.