Kädessäsi on pian työnhaun uusi aika

Kädessäsi on pian työnhaun uusi aika

Miltä kuulostaa jos voisit lähettää työhakemuksia helposti puhelimella tai tabletilla? Missä ja milloin, vaikkapa bussimatkalla tai kotisohvalla loikoillessa.

Tai tarkistaa tarjolla olevat sijaisuudet keikkakalenterista ja päivittää omaan käytettävyyskalenteriisi, milloin olet käytettävissä keikkatöihin – vain muutamalla sormen näppäyksellä.

Pian kaikki tämä onnistuu.

Kuntarekryn uusi mobiilipalvelu siirtää työnhaun puhelimeen. Huhtikuussa julkaistavalla responsiivisella palvelulla työpaikan ja sijaisuuksien hakeminen onnistuu alusta loppuun – työpaikkailmoitusten selailusta työhakemusten lähettämiseen asti – mobiililaitteella. Ensimmäistä kertaa Suomessa Kuntarekry.fi-palvelussa!

Uusi Kuntarekry.fi-mobiilipalvelu tuo kunta-alan avoimet työpaikat entistäkin helpommin työnhakijoiden ulottuville. Uudessa palvelussa korostuvat käytön selkeys ja yksinkertaisuus. Työpaikkailmoituksia etsiessään työnhakijan tarvitsee vastata vain kysymyksiin: mitä ja millaista työtä hän haluaa tehdä ja missä hän haluaa sitä tehdä. Näillä hakuehdoilla hän löytää kiinnostavat avoimet työpaikat.

Sijaisuuksia tekeville keikkatyöntekijöille mobiilipalvelu tuo isoja uudistuksia. Jatkossa keikkakalenteri ja käytettävyyskalenteri kulkevat kätevästi taskussa. Niiden avulla keikkatyöntekijä voi selata tarjolla olevia keikkatöitä missä vain tai vaikkapa kertoa käytettävyyskalenterin viikonpäiviä näpäyttämällä, milloin hän haluaa ottaa sijaisuuksia vastaan.

Uudistuksen ensimmäinen vaihe on jo käytössäsi. Tammikuussa julkaisimme Kuntarekryn uudistetun mobiilipalvelun ensimmäisen vaiheen. Käy mobiililaitteella kurkkaamassa, miten helposti etsit ja selaat työpaikkailmoituksia osoitteessa www.kuntarekry.fi

Ja pidä puhelimesi ja tablettisi valmiina, pian koko työnhaku tapahtuu aivan uudella tavalla!

Katariina Kääpä
viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kuntarekry.fi