Kaivataanko Sinun kuntaasi kuitua – nykyistä helpommin ja riskittömämmin?

Kaivataanko Sinun kuntaasi kuitua – nykyistä helpommin ja riskittömämmin?

Kuntamarkkinoiden teemana on Elinvoiman monet kasvot. Tietoliikenneyhteyden laatu näkyy niin kunnan elinvoimassa kuin kuntalaisten kasvoilla. Investointi valokuituun mahdollistaa kunnan, liiketoimintojen ja kuntalaisten elinvoimaisen kehityksen, tuottavuuden kasvun, maailmanlaajuisen verkottumisen sekä paikkariippumattoman työnteon ja asioinnin – siis koko kunnan hyvinvoinnin.

Tietoliikenneyhteydetön kunta on tulevaisuudeton kunta. Huono tietoliikenneyhteys ajaa ahtaalle ensin kuntalaisen ja sitten koko kunnan. Elinvoima valuu naapurikuntiin ja kasvoille jää pelkkää apeutta. Sen sijaan hyvissä ajoin infrainvestoinnin tehneen kunnan päättäjien on helppo hymyillä.

Laajakaistahankkeita pidetään usein kalliina ja vaikeasti toteutettavina hankkeina. Netplaza haluaa romuttaa nämä ennakkoluulot ja tarjota kunnille kumppanuutta elinvoimaisen valokuituverkon saamiseen – ja kunnan elinvoiman takaamiseen.

Meiltä löydät asiantuntevan tiimin niin verkon suunnitteluun ja verkkoyhtiön perustamiseen, valokuituviestintään, markkinointiin ja myyntiin sekä rakennuttamisen suunnitteluun, kilpailutukseen ja valvontaan. Netplazalta saat myös parhaat operaattoripalvelut kuntasi kaikkiin tarpeisiin.

Netplaza käyttää valokuituverkoissa Täyskuitu®-tekniikkaa. Se tarkoittaa täyttä valokuitua rakentamisen ensimmäisistä metreistä loppusilaukseen saakka. Valokuituverkossa tietoliikennettä ei jaeta, se ei ruuhkaudu, altistu sään vaihteluille tai maantieteellisille katveille. Valokuitu mahdollistaa kapasiteetin lisäämisen vaivattomasti sekä turvallisen ja luotettavan yhteyden myös viranomaispalvelujen järjestämiseen.

Täyskuitu-tiimimme odottaa Sinua Kuntamarkkinoilla! Jos haluat kuulla kuntacaseistä, kerromme mielellämme, miten tuotamme tietoliikenneyhteydet Oulun kaupungin tarpeisiin tai vaikkapa siitä, miten Täyskuitu-kumppanuus rakentuu parhaillaan Raahessa.

Löydät meidät K-kerroksen A5-osastolta. Tulethan kuulemaan myös tietoiskujamme:

Ke 11.9. klo 11:30-11:50, tila A 3.1
Kaivataanko kuntaasi kaapelia? Näin saat valokuidun helposti ja riskittömämmin!

To 12.9. klo 11:30-11:50, tila A 3.25
Saatko, mitä tilaat? Tiedätkö, mitä saat? Netplaza ratkaisi Oulun kaupungin tietoliikennetarpeet ketterämmin ja kustannustehokkaammin.

Toimitusjohtaja Tommi Linna, Netplaza Oy