Kiinteistö- ja rakennusalan parhaaksi!

Kiinteistö- ja rakennusalan parhaaksi!

Kiinko järjestää monipuolista kiinteistöalan koulutusta, joista monet soveltuvat myös kuntien, kuntayhtiöiden ja kunnallisten vuokrataloyhtiöiden tarpeisiin.

Tarvitsetko ajankohtaista tietoa alan uusista käytännöistä ja uusista opeista? Oletko kiinnostunut osallistumaan pätevöittävään tai tutkintoon johtavaan koulutukseen? Kiinkon koulutustarjonta antaa mahdollisuuksia moneen.

Syksyllä tarjonnassa rakennuttamisen alueella toimiville mm. Hankintalaki-, Kaavoitus- ja Asukas- ja kriisiviestintäkoulutusta sekä rakennuttamisen pätevöittäviä RAP-koulutusohjelmia (talo-, korjaus- ja infra). Taloushallinnon koulutustarjonnassa on mm. Vuokrataloyhtiöiden talous- ja hallintopäivä, Kiinteistökannan kehittäminen ARA-kohteissa, Asumisoikeuskoulutuksia ja Vuokrataloyhtiöiden kirjanpitopäivät. Teknisen ylläpidon sekä isännöinnin alueilta löytyy mm. Talotekniikan perusvalvojan koulutus (TATE), Kiinteistö- ja projektipäällikön koulutus (FMA) sekä monipuolinen tarjonta isännöintikoulutuksia.

Pitkiin koulutusohjelmiimme on mahdollisuus saada edullisia valtiontukipaikkoja.

Tutustu Kiinkon monipuoliseen koulutustarjontaan osoitteessa www.kiinko.fi – muutamme tiedon taidoksi ja toiminnaksi!

Kiinko on yhteisnimi vuonna 1978 perustetulle Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:lle ja vuonna 1989 perustetulle Kiinteistöalan Koulutussäätiölle.

Kiinko tarjoaa niin lyhytkestoisia ajankohtaiskoulutuksia ja seminaareja (myös webinaareja) kuin tutkintoon johtavia lisä- ja täydennyskoulutuksia sekä ammattitutkintoja kiinteistöalan ammateissa toimiville tai alalle hakeutuville henkilöille. Koulutusta järjestetään myös yrityskohtaisina tai räätälöityinä toteutuksina.
Koulutusten kohderyhmään kuuluvat mm. toimihenkilöt, asiantuntijat ja yritysten johtohenkilöt.

Kiinkon koulutusalueita ovat:
• Rakennuttaminen ja suunnittelu
• Taloushallinto
• Tekninen ylläpito
• Isännöinti ja asuminen
• Kiinteistöliiketoiminta
• Kiinteistönvälitys- ja arviointi
• Johtaminen ja esimiestyö

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy järjestää vuosittain lähes 200 julkista ja yrityskohtaista koulutus- ja valmennustilaisuutta. Opetushallitus rahoittaa ja ohjaa Kiinteistöalan Koulutussäätiön ammatillisen oppilaitoksen toimintaa. Oppilaitoksella on myös opetusministeriön myöntämiä oppisopimuspaikkoja.

Kuntamarkkinoilla Kiinkon osasto: 2. krs S.11. Tervetuloa!