Seitsemän syytä saapua Kuntamarkkinoille

Seitsemän syytä saapua Kuntamarkkinoille

1. Osallistu
Tätä et vain yksinkertaisesti voi jättää välistä! Kuntamarkkinat on Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämä huippufoorumi, joka tarjoaa kattavan katsauksen kunta-alan ajankohtaisiin aiheisiin. 12.–13. syyskuuta Kuntatalolla järjestettävä Kuntamarkkinat kokoaa yhteen kunta-alan hallintosektorit, yritykset ja yhdistykset.
2. Vaikuta
Vaihda mielipiteitä kollegojen kanssa ja käy tapaamassa Kuntaliiton väkeä mm. osastolla H1. Ohjelmasta löydät tiedon, kuka osastolla kulloinkin on tavattavissa. Tutustu myös Kuntaliiton seminaariohjelmaan (ohjelmassa hakusanalla Kuntaliitto). Tarjolla on tietoa ja kohtaamisia, neljässä kerroksessa!
3. Verkostoidu
Kuntamarkkinoilla vierailee kahden päivän aikana lähes 8 000 ihmistä. Kävijöitä saapuu Helsinkiin bussilasteittain, ympäri Suomea. Edustettuina ovat niin kunnat kuin myös valtion hallinto, sekä erilaiset yritykset ja yhdistykset. Kuntamarkkinat on vuoden tärkein kohtaamispaikka alan ammattilaisille. Rekisteröidy kävijäksi jo nyt!
4. Tutustu
Kuntamarkkinoilla on mukana lähes 200 erilaista yritystä, organisaatiota ja yhdistystä näytteilleasettajana. Kuntamarkkinat tarjoaa monipuolisen kattauksen kuntakentän ja julkishallinnon toimijoita. Tapaat alan toimijat saman katon alla. Tule tutustumaan ja keskustelemaan näyttelyosastoille!
5. Perehdy
Kuntamarkkinoilla on kahden päivän aikana yli 250 tietoiskua ja seminaaria. Seminaareista vastaavat Kuntaliiton yksiköiden asiantuntijat ja tietoiskut ovat 20 minuutin mittaisia esityksiä yritysten tuotteista, palveluista sekä case-esimerkeistä yhteistyöstä kuntien kanssa. Kaksipäiväinen tapahtuma on pullollaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita. Tutustu ohjelmaan ennakkoon!
6. Juhlista
Tänä vuonna Kuntamarkkinat järjestetään 25. kertaa. Kuten kuntakenttä, on myös Kuntamarkkinat historiansa aikana kokenut monia muutoksia. Juhlavuosi näkyy myös itse tapahtumassa, tule katsomaan miten! Keräämme juhlavuoden kunniaksi kävijöiltä ”25 tarinaa Kuntamarkkinoilta” ja haluamme kuulla myös sinun tarinasi. Jaa oma muistosi Kuntamarkkinoiden facebookissa tai twitterissä hashtagilla #kuntamarkkinat25v
7. Nauti
Kuntamarkkinat tarjoaa aitoja kohtaamisia ja uusia elämyksiä. Tule sinäkin nauttimaan hyvästä tunnelmasta, monipuolisesta ohjelmasta, uusista mahdollisuuksista ja hyvästä seurasta! Nauti myös kahviloiden ja ravintoloiden antimista; Kuntamarkkinoiden aikana niitä löytyy kymmenessä eri pisteessä. Kuntatalo tuo tapahtumaan oman hienon tunnelmansa!

Tervetuloa!