Toiko korona lisähaasteita kuntien taloudenhallintaan?

Harri Brander, toimialavastaava, julkinen sektori, Intrum Oy20.7.2020

Luotonhallinnan ja asiakaspalvelun rooli korostuu muuttuneessa talouden toimintaympäristössä. Rahan riittämättömyys sanelee muuttuneen taloudellisen toimintaympäristön niin yrityksillä, julkisella sektorilla, kuin henkilön omalla kukkarolla. Joustoa, inhimillisyyttä, nopeaa reagointikykyä, järjestelyjä maksuaikoihin ja maksusuunnitelmiin, sekä kokonaisvaltainen taloudenhallinta on tämän hetken toimenpiteiden keskiössä. Varsinkin, kun katsomme koronan tuomaa tilannetta ja siitä selviämistä.

Tuliko koronakeväästä taloudellisesti tilapainen haaste vai pysyvämpi ongelma?

Se jää nähtäväksi miten maailma ja varsinkin kotimarkkinat elpyvät. Kuntatalouden moottorina on vakaa hallittu talouskasvu ja alueiden talouden tasapaino. Yritysten ja yksilöiden menestys luo kuntatalouden menestyksen, jolloin tärkeää on edesauttaa niin koko markkinaa, kuin alueellista ja aina paikallista aluetta menestymään lommoista huolimatta.

Inhimillistä asiakaspalvelua kunnille ja kuntalaisille

Intrum on luotettava ja inhimillinen luotonhallintakumppani julkiselle sektorille. Tunnemme alan vaatimukset ja tuotamme palvelun laadukkaasti, asiakkaita kunnioittaen. Panostamme inhimilliseen asiakaspalveluun. Meillä on ammattitaitoa perehtyä kaikkiin niin kunnan kuin kuntalaisenkin maksamiseen liittyvään asiaan. Asiakaspalveluumme on aina asiantunteva ja teitä auttaa asiakkaan tilanteeseen inhimillisesti keskittyvä asiakaspalvelija.

Tutustu tarkemmin Intrumin ratkaisuihin kunnille: www.intrum.fi/kunnille

Miten oikaista talouden kuoppia tai estää isompien syntymistä? Tule kuuntelemaan Intrumin tietoiskuja, miten oikaisemme hyvällä asiakaspalvelulla pieniä talouden kuoppia sekä estämme isompien syntymistä.

Kuullaan ja kohdataan kuntamarkkinoilla.