Triplan elää mukana asiakkaan arjessa

Outi Lindroth, tuotepäällikkö, Triplan Oy13.9.2021

Tämä syksy on lähtenyt käyntiin erittäin vilkkaasti. Kuntavaalit järjestettiin tänä vuonna poikkeukselliseen ajankohtaan, mikä vaikutti kunta-asiakkaidemme kevään ja kesän kiireisiin ja välittyi sitä kautta myös meidän tehtäviimme. Tuoteratkaisujemme avulla olemme olleet helpottamassa asiakkaidemme arkea ja aktiivisesti tukemassa niitä velvoitteita, joita uusi valtuustokausi on kunnille tuonut tulleessaan.

– Luottamushenkilöiden sidonnaisuustietojen sähköinen kerääminen, käsittely, tallentaminen ja julkaiseminen Internettiin voidaan toteuttaa helposti ja tehokkaasti Silmu- ja WebLumu- ja Julkaisu-tuotteiden avulla. Näiden tuotteiden käyttöönottoja onkin ollut runsaasti meneillään kevään ja edelleen nyt alkusyksyn aikana.

– Luottamushenkilöille suunnatun Triplan Portaali-ratkaisun toimitukset ja päivitykset ovat olleet ajankohtaisia monessa organisaatiossa. Ratkaisu tarjoaa paitsi kanavan ajantasaisen tiedon jakeluun luottamushenkilöille myös laajemman toiminnallisuuden sähköisen kokouksen tarpeisiin aina kokousmateriaalin vastaanottamisesta pöytäkirjan tarkastamiseen. Luottamushenkilöportaalin kautta näytettävä materiaali perustuu käyttäjän henkilökohtaisiin käyttöoikeuksiin. Organisaatiokohtaisesti voidaan määritellä se toiminnallinen laajuus, mitä portaalista halutaan hyödyntää.

– Sähköisen arkistoinnin tarpeet ovat myös entistä suuremmassa roolissa asiakkaidemme arjessa. Triplanin tarjoamat ratkaisut arkistoinnin tarpeisiin ja tiedon hakuun ovatkin luonnollinen jatkumo asianhallintajärjestelmäkokonaisuuden rinnalle.

Viimeiset 1,5 vuotta ovat tuoneet meille uudenlaisen toimintamallin asiakkaidemme käyttöönottojen ja käytön tukemiseen. Kun ennen suuri osa järjestelmien käyttöönottoa tukevista tilaisuuksista järjestettiin asiakkaan tiloissa, ovat palaverit ja koulutukset siirtyneet nyt Teams-työtiloihin ja kokouksiin. Tästä uudenlaisesta toimintamallista on saatu paljon hyviä kokemuksia ja sitä varmasti tullaan toteuttamaan myös jatkossa.

Triplanilla on edessään yrityksen juhlavuosi. Olemme saaneet toimia 30 vuotta asian-, asiakirjan- ja arkistonhallinnan keskiössä. Siitä kiitokset asiakkaillemme, joilta olemme saaneet parhaat vinkit tuotteidemme kehittämiseen ja ideointiin. Vietämme juhlavuotta tiiviisti työn merkeissä ja toivomme, että saamme elää mukana asiakkaidemme arjessa yhtä aktiivisesti myös jatkossa!

Outi Lindroth, tuotepäällikkö, Triplan Oy