Uudessa Hyviksessä asioidaan myös mobiilisti

Uudessa Hyviksessä asioidaan myös mobiilisti

Hyvis (Hyvis.fi) on sosiaali- ja terveydenhuollon sähköinen asiointipalvelu, joka on käytössä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Keski-Suomen, Päijät-Hämeen, Etelä-Pohjanmaan, Itä-Savon ja Kymenlaakson alueilla. Hyvis-ICT:n toimittama Hyvis on ollut vuoden 2016 aikana suuren kehitystyön alla. Siirrämme palvelun uudelle alustalle, minkä myötä se saa uuden ilmeen sekä paremman käytettävyyden.

Uudistunutta Hyvistä voit käyttää myös mobiilissa: tietoturvallinen ja helppokäyttöinen Hyvis mobiili julkaistaan pian ladattavaksi ensin Android-pohjaisille älypuhelimille ja laitteille, sekä myöhemmin myös muille alustoille. Käyttöönottojen edetessä Hyvis tulee alue kerrallaan käytettäväksesi missä vain, milloin vain ja millä tahansa päätelaitteella.

Hyvis mobiiliin kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sinun on mahdollista muun muassa viestitellä turvallisesti ammattilaisen kanssa terveysasioistasi, kirjata mittaustietojasi omaseurantaan, täyttää sähköisiä lomakkeita, lähettää yhteydenottopyyntöjä sekä tarkastella ajanvarauksiasi.

Hyvis-mobiilisovelluksen lisäksi voit käyttää Hyvis-asiointipalvelua entistä helpommin mobiililaitteilla myös ilman erillistä sovellusta; responsiivisen käyttöliittymänsä ansiosta Hyvis.fi verkkosivuston käyttäminen onnistuu minkä kokoisilla näytöillä tahansa.

Toimin Hyvis-ICT:ssä ICT-arkkitehtina, ja vastuualueelleni kuuluu arkkitehtuurien suunnittelun lisäksi mobiiliratkaisujen kehittäminen. Uskon vakaasti, että moni tämänkin alan työtehtävistä nopeutuisi, yksinkertaistuisi ja helpottuisi jos niiden suorittamista varten kehitettäisiin mukana liikkuvat sovellukset, samalla kehittäen toimintatapoja ottamaan irti täysi hyöty moderneista teknologioista.

Lisää Hyviksestä ja mobiiliasioinnista Kuntamarkkinoiden osastolla i2 – nähdään messuilla!