Webinaari etäpuhujilla, uhasta mahdollisuudeksi

Sonja Eloranta29.5.2020

Etäosallistuminen palavereihin on arkipäiväistynyt – se on monilla aloilla jopa uusi normi. Jokainen meistä on kuitenkin kevään aikana kohdannut teknisiä ongelmia yhteyksien, sovellusten tai laitteiden kanssa. Digiloikka on ollut nopea, ja jokaisen on pitänyt oppia ja sopeutua. Aina se ei ole helppoa.

Myös webinaareissa etäosallistuminen on ollut suuri trendi tänä keväänä. Teknisen väännön takia sisältö saattaa kuitenkin joskus kärsiä. Tekniikan hoitamiseen kuluu monessa webinaarissa eniten energiaa. Tärkeintä onkin muistaa tehdä lähetyksiä sisältö edellä. Jätä rauhassa tekniset huolet ammattilaisten käsiin ja ylipuhu kohderyhmäsi panostamalla vain ja ainoastaan sisältöön!

Olemme viime kuukaudet kehittäneet palveluitamme entistä vahvemmin etäosallistumisen suuntaan. Meiltä saat asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä apua mm. webinaarien tekniseen toteutukseen. Lähetysten tekninen suunnittelu ja toteutus, etäpuhujien ohjeistaminen ja webinaarin ohjaaminen on meille arkipäivää. Riittää, että studiossa on paikalla pelkkä juontaja. Kaikki puhujat voivat esiintyä etäyhteyksien välityksellä. Teemme niin webinaarin järjestäjän kuin etäpuhujan roolin helpoksi ja mielekkääksi.

Eikö olisikin ihana tehdä webinaaria hyvillä mielin – sisältö edellä?

Sonja Eloranta,
tuottaja, Kunta.tv