Tapahtumasovellus ja verkko-osallistuminen

Kuntamarkkinoiden verkko-ohjelma

Kuntamarkkinoiden verkko-osallistuminen on avoin ja ilmainen kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Ilmoittautuneet saavat ohjeet tapahtumasovellukseen kirjautumiseen sähköpostiinsa ennen tapahtumaa.

Kuntamarkkinoiden verkko-ohjelma on käynnissä molempina tapahtumapäivinä klo 9-16.

Tapahtuman verkko-ohjelmaan kuuluu keskiviikkona klo 10 alkava Puoluejohtajapaneeli sekä tapahtuman toiseen aamun yleisön herättelevä Huomenta kunnat klo 9. Molemmat ovat seurattavissa verkossa suorina lähetyksinä. Verkossa on seurattavissa myös kumppaniemme tietoiskuja.

Tapahtumasovellus – näin pääset seuraamaan ohjelmaa

Pääset seuraamaan ohjelmaa tapahtumasovelluksessamme: Tästä tapahtumasovellukseen

Tapahtumasovelluksesta näet ajantasaiset tiedot Kuntamarkkinoista ja sen ohjelmasta. Voit selailla tietoja ilman kirjautumista. Stream-linkit näkyvät kuitenkin vain kirjautuneille, joten mikäli osallistut seminaareihin etänä, sinun tulee kirjautua tapahtumasovellukseen.

Verkko-ohjelmaan osallistuminen ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia, vaan tapahtumasovellus toimii uusimpaan versioon päivitetyssä verkkoselaimessa. Tapahtumasovellukseen täytyy kuitenkin ensimmäisellä kerralla kirjautuessa luoda salasana, joten kirjautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen valitsemasi ohjelman alkua. Varmista, että sinulla on riittävän laadukas verkkoyhteys paikassa, josta osallistut tapahtumaan.

Löydät verkko-ohjelmien osallistumislinkit tapahtumasovelluksesta kohdasta ”Ohjelma”. Sovelluksessa näkyy koko tapahtuman ohjelma, myös livetilaisuudet, mutta saat näkyviin vain verkko-ohjelman kirjoittamalla hakutoimintoon ”Verkko”. Pääset seuraamaan haluamiasi verkko-ohjelmia painamalla otsikkoa ja klikkaamalla ohjelmasivulta löytyvää linkkiä.

Tietoiskuihin osallistuminen

Kuntamarkkinoiden ohjelmaan kuuluu kumppaneiden järjestämiä tietoiskuja. Tietoiskut ovat 20 minuutin mittaisia esityksiä yrityksien tuotteista, palveluista sekä case-esimerkkejä yhteistyöstä kuntien kanssa.

Tietoiskuja pääset seuraamaan samalla tavalla tapahtumasovelluksen kautta. Tietoiskut ovat listattuna tapahtumasovelluksessa tapahtumapäivien ohjelmassa. Pääset seuraamaan haluamiasi tietoiskuja painamalla otsikkoa ja klikkaamalla otsikon alta löytyvää linkkiä. Tapahtumakumppanit ovat voineet valita oman alustansa, jolla toteuttavat tietoiskut verkossa. Tietoiskut voivat olla nauhoitteita tai livelähetyksiä. Niiden alkamisajankohdan, sisällön ja liittymisohjeet löydät ohjelmatiedoista.

Kumppaneihin pääset tutustumaan tarkemmin Kumppanit-osion kautta, jossa kullakin kumppanilla on oma sivunsa.

Vuorovaikutus verkko-ohjelmassa

Kuntaliiton ohjelman stream-lähetyksissä voit osallistua keskusteluun viestiseinän kautta. Lähetyssivuilta löytyy ohjeet viestiseinän käyttöön.

Kumppanit järjestävät tietoiskut valitsemallaan alustalla, ja ohjeistavat tilaisuuksien kommentointimahdollisuudet tietoiskujen alussa.

Tekniset ohjeet ohjelmaan osallistumiseen

– Varmista tietokoneesi selaimien päivitys. Edellytys ohjelmaan osallistumiselle on, että tietokoneesi verkkoselaimet (Microsoft Edge tai Google Chrome) ovat päivitetty niiden uusimpiin versioihin. Mikäli lähetys ei toimi laitteellasi, suosittelemme koittamaan toista selainta.
– Varmista, että sinulla on riittävän laadukas verkkoyhteys paikassa, josta osallistut tapahtumaan.
– Stream-lähetykset näkyvät yleisimmillä selaimilla (Microsoft Edge tai Google Chrome), päivitä selain tarvittaessa. Mikäli lähetys katkeaa tai sen seuraamisessa on ongelmia, päivitä sivu näppäimellä F5, tai lataamalla sivu uudestaan.
– Stream-lähetyssivujen videosoittimen toimimiseksi selaimessasi tulee olla JavaScript -päällä.
– Mikäli lähetystä seuraa useampi ihminen yhdeltä laitteelta, suosittelemme lähetyksen seuraamiseen kunnollista äänentoistoa, kuten ulkoisten kaiuttimien käyttöä.

Mikäli kohtaat ohjelman seuraamisessa ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelusähköpostiimme kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi