Kävijälle

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit

Lisäksi valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti. Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet.

Kuntamarkkinat on vuoden tärkein tapaamispaikka, jossa keskustellaan julkisen hallinnon ajankohtaisimmista asioista. Kävijöitä kahden päivän aikana noin 7 500 ja näytteilleasettajia yli 200. Sisäänpääsy ja ohjelman tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Muistathan rekisteröityä tapahtumaan etukäteen.

Kuntamarkkinoilla on tiivis ohjelma, mutta mukava tunnelma seminaarien, tietoiskujen sekä kollegojen tapaamisten lomassa. Seminaareista vastaavat Kuntaliiton eri yksiköiden asiantuntijat. Yritykset ja yhteisöt ovat mukana sekä näytteilleasettajina että järjestämässä tietoiskuja. Tietoiskut ovat 20 minuutin mittaisia esityksiä yrityksien tuotteista, palveluista sekä case-esimerkeistä yhteistyöstä kuntien kanssa.

Osallistu, vaikuta ja verkostoidu! Tervetuloa 11.-12.9.2019 Kuntatalolle, jonka neljässä eri kerroksessa tarjolla rutkasti ajankohtaista tietoa ja ammatillisia kohtaamisia. Tapahtumaosallistujilla on mahdollista sopia etukäteen tapaamisia Kuntamarkkinoille mobiilisovelluksen kautta. Kuntamarkkinat-app julkaistaan ohjeistuksen kera elokuun aikana.

Tapahtumamme ei ole tarkoitettu opiskelijaryhmille, ikäraja 18 vuotta.