9Lives on yksityinen suomalaisomisteinen sosiaali- ja terveyspalveluyritys, joka on erikoistunut liikkuviin hoitaja- ja avustajapalveluihin. Olemme maan suurimpia kotiin vietävien sotepalveluiden tarjoajia. Yli 3 000 hoitajaamme työskentelee eri puolella Suomea kotihoidossa, henkilökohtaisessa avussa, ensihoidossa ja potilassiirroissa sekä hengitysvajaus- ja hengityshalvaushoidossa
Teemme tiivistä yhteistyötä hyvinvointialueiden, yrityksien ja yksityisten tahojen kanssa. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen jatkuvan kouluttamisen voimin, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua hyvinvoinnin edistämiseksi. Tavoitteenamme on olla laadukkain ja liikkuvien sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Teemme työmme niin, että voimme olla siitä ammattilaisina ylpeitä. 9Lives – ammattina ihminen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.9lives.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Me 9Livesilla uskomme, että yhdessä olemme enemmän. Ajatus pätee myös suomalaiseen terveysalaan: Teemme tiiviisti yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa ja tarjoamme palveluitamme julkisille organisaatioille ja kunnille. Toimimme kotihoidon ja henkilökohtaisen avun luottokumppanina ympäri Suomen.

Tuemme julkisen sektorin kotihoidon palvelutuotantoa perinteisillä toimintamalleilla, palveluseteli- ja ostopalvelutuotannolla sekä aluekumppanina, jossa vastaamme valitun alueen asiakkaiden kotihoidon palveluiden tuottamisesta kokonaisvaltaisesti.
Kotiin vietävät palvelumme muodostuvat lähi-, sairaanhoitaja- sekä lääkäripalveluista ja hyödynnämme toimintamallissamme aktiivisesti moderneja, hoitoa tukevia innovaatiota ja teknologioita.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tervetuloa tutustumaan 9Livesin palveluihin osastolle 0C7!

"

Ota Yhteyttä


Tarjouspyynnöt ja lisätiedot: myynti@9lives.fi
Toimitusjohtaja Markus Ulfstedt, markus.ulfstedt@9lives.fi

Osasto: 0C7

9Lives on tärkeä kumppani hyvinvointialueille nyt ja tulevaisuudessa

Henrik Tuulos, 9Lives 5.9.2023
Moni tietää 9Livesin ambulansseista tai koronatestauspisteistä. Ensihoidon ja potilassiirtojen lisäksi autamme asiakkaitamme kotihoidossa, henkilökohtaisessa avussa ja hengityshalvaushoidossa eri puolilla Suomea. Hankittuamme Stella Kotipalvelut Oy:n toiminnot vuoden 2021 loppupuolella, meistä on...