Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja HR:n, työajanhallinnan, keikkatyön hallinnan ja palkanlaskennan tarpeisiin. Olemme Suomen johtava palkka- ja HRM-järjestelmien toimittaja Mepco-ratkaisullamme.

Mepco Pro on moderni palkka- ja henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisu julkiselle sektorille. Julkishallintoa varten rakennettu Mepco Pro pohjautuu yksityiselle sektorille suunniteltuun Mepco-tuotteeseen, mutta siinä on huomioitu julkisen sektorin tarpeet ja vaatimukset ja siksi se sopii täydellisesti kunta-alan monimutkaisiin palvelussuhteisiin ja organisaatiorakenteisiin.

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus meillä tuottaa erinomaista asiakaskokemusta teille. Tällä hetkellä meitä työskentelee n. 230 henkilöä pääsääntöisesti Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Oulussa ja olemmekin yksi Suomen suurimmista ohjelmistotaloista.

Kumppanin verkkosivu:


https://mepco.fi/mepcopro/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Hei! Tule moikkamaan meitä osastollemme OK10 ja tutustumaan julkiselle sektorille soveltuvaan kotimaiseen Mepco Pro HRM-ratkaisuun. Osallistu samalla arvontaan ja voita huikea palkinto! Nähdään messuilla!

"

Ota Yhteyttä


Puhelinnumero & sähköposti:
Valtakunnallinen vaihteen numero: p. 020 7425 400
info@accountorhr.fi

Myynti:
myynti@accountorhr.fi

Päätoimipisteemme käyntiosoite:
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Osasto: 0K10