AMMATTILIITTO JYTY – Sillä sinun työsi on tärkeä

JYTY ON ammattiliitto meille, jotka tartumme toimeen ja saamme työllämme arjen rullaamaan. Jytyläisiä toimii kunta-alalla, yksityisellä sektorilla, järjestöissä ja seurakunnissa. Jäsenistön suurimpia ammattialoja ovat sihteeri-, hallinto-, asiantuntija- ja ict-työ, nuoriso- ja järjestötyö, sosiaali- ja terveysala, kirjastoala sekä kasvatus ja koulutus. Ammattiliitto Jyty on tukenasi työelämässä ja vapaa-ajalla. Olemme STTK:n jäsenliitto.

Jyty neuvottelee jäsentensä työehtosopimuksista, edistää työhyvinvointia ja kehittää suomalaista työelämää. Jyty tarjoaa jäsenilleen lainopillisia palveluja työelämän ja työsuhteiden ongelmakysymyksissä. Jyty kehittää jäsentensä ammatillista osaamista, identiteettiä ja yhteisöllisyyttä sekä vahvistaa edustamiensa alojen tunnettuutta ja arvostusta. Työttömyyden varalta olet oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan työttömyyskassan jäsenenä.

Jytyllä on kattava paikallisten ja valtakunnallisten yhdistysten verkosto, joka tuo neuvotteluvoimaa edunvalvontaan. Työpaikoilla jytyläisiä edustaa
luottamusmies, jonka tehtävänä on mm. huolehtia, että työnantaja noudattaa sovittuja sopimuksia. Jäseniä palvelee luottamusmiesten ja yhdistysten
lisäksi liiton keskustoimisto ja kahdeksan alueellista toimipistettä

Kumppanin verkkosivu:


www.jytyliitto.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

MIKSI KUULUA AMMATTILIITTO JYTYYN?

Jyty neuvottelee työehdoistasi ja työehtosopimuksestasi.
Jäsenenä saat työsuhdeneuvontaa ja lainopillisia palveluita. Työpaikallasi sinua edustaa luottamusmies.
Ammattiliitto Jytyn koulutuksissa täydennät ammatillista osaamistasi. Vastuu- ja oikeusturvavakuutus on vakuutusturvanasi työpaikalla. Jäsenenä olet vakuutettu työttömyyden varalta työttömyyskassassa.
Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja matkustajavakuutus turvaavat sinut kaikkialla maailmassa. Vaikuttavaa viestintää työmarkkina- ja ammattiasioihin pureutuvassa Jyty-lehdessä. Virkistäydy Jytyn loma-asunnoissa.
Lisäksi saat alennuksia mm. vakuutuksista, majoituskohteista, laivamatkoista ja polttoaineista.

Tervetuloa Ammattiliitto Jytyn jäseneksi!

"

Ota Yhteyttä


Ammattiliitto Jyty ry
Asemamiehenkatu 4
00520 Helsinki
Liiton vaihde 020 789 3799

Osasto: Verkko