Ryhmittymä Ancoren muodostavat Conversatum, Innotect, Oxit ja Redandblue, joilla kaikilla on vuosien kokemus ja asiantuntijuus julkisen sektorin organisaatioista eri puolilla Suomea. Loimme yhteistyöverkoston, jotta voit saada koko palveluketjun saumattomasti ja nopeasti.

Ancore on Hanselin sopimustoimittaja ja mukana DPS- ja pienhankinnoissa. Sopimuksen kautta palveluidemme hankkiminen on vaivatonta ja nopeaa ja hankintaprosessi on kevyt.

Ancore-ryhmittymän palveluita:
– Arkkitehtuuripalvelut
– Vaatimusmäärittelyt
– Kilpailutuksen ja hankinnan tuki
– Käyttöliittymä- ja visuaalinen suunnittelu
– Tekninen toteutus ja ohjelmistokehitys
– Projektin hallinta / Projektin johtaminen
– Järjestelmien ylläpito ja jatkuva kehitys
– Muutosjohtaminen
– Tuotteistus ja palvelumuotoilu
– Digitaalinen markkinointi, hakukoneoptimointi ja analytiikka

Kumppanin verkkosivu:


https://www.ancore.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Ancorelta saat kaiken kuntien ja kuntayhtymien digitalisaatioon. Ancoren yritysten terveiset: Conversatumissa konsultit ovat timantinkovia, kokeneita, taitavia ja ratkaisuhakuisia aikataulufriikkejä ja toimivamman tulevaisuuden tekijöitä, joilla on kuitenkin herkät korvat kuulla asiakasta ja pitää asiakkaan puolta. Alan kehityskin on hallussa. Ja lisäksi mukavia ihmisiä valmiina palvelemaan sinua! Innotect toteuttaa asiakkailleen kriittisiä, monikanavaisia liiketoimintasovelluksia, jotka tehostavat työtä ja luovat liiketoiminnan kasvua. Innotect tukee asiakasta tietojärjestelmien koko elinkaaren ajan ja modernisoi pilveen digitaalisiksi kokonaisuuksiksi ikääntyneet ratkaisut. Oxit on raudanlujista ammattilaisista koostuva 15 henkilön konsulttitalo. Oxit auttaa sinua monialaisella kokemuksella projektien eri vaiheissa, teknisestä toteutuksesta projektinvetoon. Redandblue on iloinen ja kotoisa, mutta kovista ammattilaisista koostuva digitoimisto. Redandbluen suunnittelijoista, ohjelmoijista ja kasvuhakkereista koostuva tiimi ei pelkää huomista, vaan kyseenalaistaa ja tarttuu haasteisiin ennakkoluulottomasti.

"

Ota Yhteyttä


Jaroslav Skwarek
jaroslaw.skwarek@ancore.fi
puh. 040 5365711

Osasto: 3S13

Selkeät digitaaliset palvelukokonaisuudet helpottavat kaikkien toimintaa

Ryhmittymä Ancore 11.9.2023
Te2024, hyvinvointialueet, sote-sektorin myllerrys… Kaikki valtavia muutoksia kuntalaisen peruspalveluiden organisoinnissa. Samalla mahdollisuuksia! Mahdollisuuksia luoda vastuiden ja velvoitteiden raameissa entistä järkevämmät palvelut niin käyttäjän kuin palvelun tarjoajan kannalta. Toimivat ja oikein...