Tervetuloa tutustumaan Attendoon! Olemme Suomen johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen tuottaja ja työllistämme noin 14 500 ammattilaista ympäri maata. Tarjoamme palveluita ikäihmisille, kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä lastensuojelun asiakkaille. Lisäksi tuotamme laadukkaita terapia- ja ateriapalveluita.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.attendo.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tule kuuntelemaan tietoiskujamme:

ke 15.9. klo 10.30-10.50: Hoivan hinta kasvaa – ratkaisut ovat olemassa
Pertti Karjalainen, johtaja, myynti ja viranomaisyhteistyö.

To 16.9. klo 11.00-11.20:
Asiakas ensin – kulttuurinmuutos Attendolla
Virpi Holmqvist, toimitusjohtaja. Olemme myös chatissa Kuntamarkkinoiden ajan klo 9-16. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

"
Osasto: Verkko

Kumppanin ohjelma

Hoivan hinta kasvaa – ratkaisut ovat olemassa

Attendo on Suomen johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen tuottaja, joka työllistää 14 500 ammattilaista Hangosta Ivaloon. Attendo-kodeissa asuu noin 12 000 suomalaista. Tällä hetkellä kunnat järjestävät jo yli puolet vanhusten ympärivuorokautisesta hoivasta ostamalla palvelun yksityisiltä toimijoilta. Tämä on ollut kunnille edullinen tapa järjestää palveluita. Toimialalla on viime aikoina tapahtunut useita muutoksia, jotka vaikuttavat suoraan palvelun järjestämisen hintaan. Pertti Karjalainen valottaa monitahoisen ilmiön eri puolia ja tuo esiin muun muassa, miten tärkeää julkisten toimijoiden on kertoa avoimesti, miten paljon hoiva kunnan itse tuottamana maksaa. Niin kuntien oma tuotanto kuin ostopalvelutkin rahoitetaan lopulta yhteisistä varoistamme.

Keskiviikko 15.9.2021
10.30 - 10.50

Asiakas ensin – kulttuurinmuutos Attendolla

Suomi on edelleen kovin tuotantolähtöinen yhteiskunta: myös ihmisten hoivaamisesta puhutaan hoivan tuottamisena ja terveydenhuoltona. Sosiaali- ja terveyspalveluissa vallitsee edelleen hyvin tuotantolähtöinen ja hierarkinen toimintakulttuuri. Ihmiset sen sijaan odottavat tulevansa kohdelluksi ja palvelluksi asiakkaina kaikilla toimialoilla. Attendon muutosmatka kääntää attendolaisten katseen asiakkaan näkökulmalle. Virpi Holmqvist kertoo kaikki mukaan ottavista, oivalluttavista valmennuksista, keskusteluista ja muista konkreettisista teoista, joita Attendolla on vuoden aikana tehty. Me Attendolla uskomme sinnikkääseen ja systemaattiseen tekemiseen, oivalluttamiseen ja osallistamiseen, sadan prosentin vastuuseen, johtamisen parantamiseen ja avoimuuteen.

Torstai 16.9.2021
11.00 - 11.20