Toimivin tapa huolehtia henkilöstön jaksamisesta – Healthy minds, brighter business.

Auntie on helposti lähestyttävä tuki henkilöstön mielen hyvinvoinnin haasteisiin ja itsensä johtamiseen. Luottamukselliset kahdenkeskiset verkkotapaamiset Auntien mielen hyvinvoinnin ammattilaisen kanssa auttavat työntekijöitä ennaltaehkäisemään ongelmia ennen kuin ne kasvavat diagnooseja ja sairauslomia vaativiksi sairauksiksi. Auntie tekee työntekijöistä 27 % hyvinvoivempia ja 15 % onnellisempia. Kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ihminen on myös tuottavampi työssään ja jakaa hyvää mieltä ympärilleen. Työntekijän työn tehokkuus nousi 12 % ja stressitaso aleni 22 % viiden Auntie-tapaamisen jälkeen.
(Auntien 2022 käyttäjätutkimuksen mukaan.)

Auntie-paketit auttavat jo ympäri maailman

Auntien 1-3 päivässä käynnistyvät, konseptoidut, yleisiin elämän haasteisiin räätälöidyt palvelupaketit auttavat työntekijöitä löytämään ratkaisuja erilaisiin mielen haasteisiin, kuten stressiin, motivaation puutteeseen ja ylisuorittamiseen. Jokainen paketti sisältää viisi 45 minuutin verkkotapaamista Auntie-ammattilaisen kanssa sekä hyödyllistä luettavaa ja harjoituksia, jotka on koottu selainpohjaiseen sovellukseen eli MyAuntieen.
Olemme todistetusti parantaneet hyvinvointia ja saaneet loistavaa palautetta yli 500 asiakasorganisaatiolta Suomesta ja ympäri maailman kuten IBM, EY, Ramboll, Danone, Fazer, WithSecure ja Fennia. Auntien asiakkaina ovat myös mm. Turun, Helsingin, Porvoon, Siilinjärven ja Tuusulan kaupungit/kunnat. Palvelumme luo myös positiivista työnantajakuvaa, joka on tärkeä varsinkin työntekijöiden rekrytoinnissa sekä pidempien työurien rakentamisessa.

Olemme osallistuneet myös kilpailutuksiin ja mielellään yhdistämme organisaationne keskustelemaan muiden kilpailutuksen jo toteuttaneiden organisaatioiden kanssa.
Löydät lisää tietoa asiakkaidemme kokemuksista täältä. https://auntie.io/fi/tietopankki?type=blog&category=93005252163.

Auntien mitattava vaikutus

Käyttäjien keskuudessa tekemämme tutkimuksen perusteella Auntien vaikutus mielen hyvinvointiin jatkuu yli 9 kk palvelun käytön jälkeen n. 82 %:lla käyttäjistä ja sairauslomien tarve väheni 47 %:llä.
Auntien käyttäjistä 97 % on tyytyväisiä palveluun, ja heistä 97 % suosittelisi Auntieta myös tiimikavereilleen. Niin, ja 91 % käyttäisi Auntieta uudelleen. Myös HR-ammattilaiset ovat tyytyväisiä Auntien asiakkaita, heidän antamansa arvosana on 9.2/10 ja NPS-luku on 73.

Fiksu ratkaisu mielen hyvinvoinnin puolesta

Työuupumuksen, sairauslomien ja työntekijöiden vaihtuvuuden aiheuttamien kustannusten valossa on helppo nähdä, että työntekijöiden mielen hyvinvointiin kannattaa investoida, ja jo ennen työterveyden palveluita, ennaltaehkäisevästi. Tämä investointi maksaa itsensä takaisin ja olemme voineet osoittaa tämän organisaatiokohtaisilla ROI-laskelmilla, ja teemme laskelman mielellään myös juuri teidän organisaatiollenne.

Auntie Insights tarjoaa HR:lle ja johdolle pääsyn anonymisoituun organisaatiokohtaiseen dataan Auntien käytöstä, vaikuttavuudesta sekä työntekijöiden antamiin avoimiin palautteisiin.

Auntien tietojärjestelmä (ISMS) on Nixun sertifioima (ISO 27001 ja se auditoidaan säännöllisesti.

Kumppanin verkkosivu:


https://auntie.io/fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tutustu Auntieen Kuntamarkkinoilla!

Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan suomalaisten työntekijöiden jaksaminen on mennyt huonompaan suuntaan ja joka neljäs suomalainen koki viime vuonna uupumusoireita. Haluaisimme kuulla, miten teillä on lähdetty pysäyttämään tätä huolestuttavaa kehitystä. Osastollamme OJ9 voit käydä kertomassa, miten kuntasektorilla mielestäsi parhaiten voisi huolehtia työhyvinvoinnista. Arvomme kaikkien osastollamme käyneiden kesken Auntie-paketin! Voittaja pääsee itse testaamaan Auntien vaikutusta omaan hyvinvointiin.

Tule myös kuulemaan tietoisku “Mielen käyttövoimaa Auntiesta – Case Turun kaupunki”, torstaina 14.9. klo 11.30-11.50 salissa A3.1. Tietoiskussa Turun kaupungin työkykypäällikkö Anna Kaisa Ojala ja Auntien Sari Alasaari keskustelevat mm. siitä, miten Auntien on auttanut työkykyjohtamisessa.

Haluatko tietää enemmän Auntiesta?

Palvelumme on löytänyt paikkansa ennaltaehkäisevänä tukena henkilöstölle osana työhyvinvointipalveluiden tarjontaa. Jos nyt pohdit, miten Auntie voisi toimia organisaatiossanne, niin tervetuloa juttelemaan osastollemme OJ9.

Ottamalla Auntien käyttöön osoitatte, että välitätte.

"

Ota Yhteyttä


Sari Alasaari, Senior Account Manager, Auntie
sari.alasaari@auntie.io

Osasto: 0J9

Mielen käyttövoimaa parempaan työpäivään Auntiesta

Sari Alasaari, Auntie 29.8.2023
Lensikö töissä jotain tuulettimeen? Onko otsapanta alkanut kiristämään tavallista enemmän? Mielen hyvinvoinnin ylläpitäminen ja työkykyjohtaminen puhuttavat paljon ja aiheuttavat myös suuria haasteita työnantajille sekä työntekijöille. Miten varmistaa mielen hyvinvointi ja...