Avosylin yhtymä tarjoaa laadukkaan palvelujatkumon sosiaalihuollon palveluista vahvasti tuettuun sijaishuoltoon. Tähtäämme toiminnassamme uuden sukupolven lastensuojeluun, jossa yhdistämme erilaisten ammattilaisten ja alojen kokemusmaailmat palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti ja turvallisesti. Eri palvelumuotoihin erikoistuneiden tytäryhtiöidemme välillä tapahtuvalla yhteistyöllä varmistamme entistä kokonaisvaltaisemmat mahdollisuudet lasten ja vanhempien tukemiseen erilaisissa elämäntilanteissa.

Meille lapsi on ensisijaisesti lapsi, ei diagnoosi, ei koskaan menetetty. Jokainen perhe ja lapsi otetaan palveluidemme pariin ilman ennakkoluuloja. Me emme pelkää haasteita – otamme ne vastaan avosylin!

Uskomme, että lapsen etu on kasvaa perheessä: ensisijaisesti omassa perheessä tai toissijaisesti sijaisperheessä. Aina tämä ei ole kuitenkaan mahdollista. Siksi sijaishuollon palveluistamme löytyy myös kodinomaisia laitospalveluita, joissa korostuu turvallisuus ja tavallinen arki rakastavassa kodissa.

Avosylin yhtymän muodostavat Perhehoitokumppanit Suomessa Oy, Neljä Astetta Oy sekä Pallo-kodit Oy ja olemme osa Key Assets Eurooppaa.

Kumppanin verkkosivu:


https://avosylin.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Avosylin yhtymä tarjoaa helposti räätälöitäviä koulutuspalveluita aina laajemmista kehittämisprosesseista yksittäisiin täydennyskoulutuspäiviin saakka. Erillisyhtiöidemme kautta saatavilla on myös laadukkaita avohuollon ja sijaishuollon palveluita. Lisäksi tarjoamme yksityishenkilöille terapiapalveluita ja keskusteluapua. Tule keskustelemaan kanssamme! Löydät meidät kolmannen kerroksen seinäkeosastolta 3S21.

"

Ota Yhteyttä


Tiia Perämaa
Toimitusjohtaja
tiia.peramaa(a)avosylin.fi
+358 (0)44 565 3204

Osasto: 3S21