Turvallisuus on osa hyvinvointia ja turvallinen toimintaympäristö jokaiselle tärkeää. Hyvällä ennakkosuunnittelulla varaudutaan mahdollisiin normaalista poikkeaviin häiriötilanteisiin, joissa esimerkiksi kiinteistö joudutaan evakuoimaan. Tarjoamme ratkaisuja kiinteistöjen elinkaaren eri vaiheisiin tilankäyttäjien turvaksi.

Tavoitat meidät sähköpostitse leena.koivunen@beatsafe.fi , juha.liiten@beatsafe.fi tai soittamalla 044 971 4386.

Tule tapamaan meitä Kuntamarkkinoille osastollemme 3S31, keskustellaan asioista lyhyesti, sovitaan jatkosta ja ratkaistaan yhdessä tarpeenne.

Turvallisuuden kokonaissuunnitelma lähtee tarpeesta suojata tilankäyttäjiä toimintaympäristön asettamien vaatimusten mukaisesti. Tarjoamme konsultointia kokonaisvaltaisen turvallisuussuunnitelman luomiseen, sekä kauttamme löydät tuotteet turvallisuusratkaisujen toteutukseen.

Toimimme kunta-, julkisen- ja yrityssektorin toimijoiden kiinteistöturvallisuuden hyväksi. Kohteitamme ovat esimerkiksi majoitusliikkeet, oppilaitokset, päiväkodit ja hoitolaitokset.

Haluamme olla kumppaninne turvallisuuden asiantuntijuudessa, nähdään Kuntamarkkinoilla!

Leena ja Juha

Kumppanin verkkosivu:


https://beatsafe.fi

Ota Yhteyttä


BeATSafe Oy
Varasjoenkatu 5
81700 Lieksa

044 971 4386

Leena Koivunen / leena.koivunen@beatsafe.fi
Juha Liiten / juha.liiten@beatsafe.fi

Osasto: 3S31

Turvallisuus on osa hyvinvointia

BeATSafe Oy, Juha Liiten 29.8.2022
Turvallisuus on meille kaikille tärkeää yhteisöinä ja yksilöinä. Miten toimia kun häiriö tulee lähelle ja ihmiset kiinteistöstä tulee evakuoida? Varaudummeko pahimpaan tai todennäköiseen häiriöön, yliammummeko vai olemmeko liian optimistisia? Sitä...