Olemme kuntien kumppanina ruoka- ja puhtauspalveluissa!

Compass Group on maailman johtava ruoka- ja monipalveluyhtiö. Tarjoamme Pohjoismaissa yli 750 000 ateriaa yli 13 000 compassilaisen voimin päivässä yli 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa. Suomessa toimintaamme kuuluu n 550 ravintolaa ja 75 puhtauspalvelukohdetta. Suomessa meitä iloisia compassilaisia on noin 3300.

Palvelemme suomalaisia kaikissa ikäryhmissä lapsista senioreihin ja useilla toimialoilla työelämän palvelujen ja teollisuuden, terveydenhoito- ja hoiva-alan, koulutuksen, urheilun ja vapaa-ajan sekä puolustuksen ja merialueiden toimijoiden kumppanina.

Kumppanin verkkosivu:


http://www.compass-group.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tiedätkö, mitä säästöjä teidän kuntanne voi saada keskitetyn ruoantuotannon avulla? Lasketaan ja suunnitellaan yhdessä paras ruoka- ja puhtauspalveluratkaisu teidän kunnallenne! Olemme mielellämme apunanne.

"

Ota Yhteyttä


myynti@compass-group.fi
puh. +358 10 729 6200
Mannerheimintie 117, 00280 Helsinki

Osasto: Verkko

Aitoa kumppanuutta rakennetaan yhdessä

Maarit Parikka, asiakkuusjohtaja, julkiset asiakkuudet, Compass Group Suomi 15.9.2021
Yhdessä kehittäminen on paitsi trendikäs termi, myös aidon kumppanuuden ytimessä. Yhteistyöllä voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä esimerkiksi ruokapalvelukumppanuudessa. Tehtäväni on tiimini kanssa huolehtia, että teemme mitä lupaamme ja että asiakkaamme...