Diakonissalaitos on 155-vuotias yhteiskunnallinen säätiökonserni, joka tekee rohkeasti työtä ihmisarvoisen elämän puolesta.
Toimimme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti ja olemme kumppani noin 120 kunnalle. Työllistämme yli 2 700 työntekijää 150 toimipisteessämme, yhteensä 14 tulevalla hyvinvointialueella.

Diakonissalaitoksen sosiaali- ja terveyspalveluissa tarjoamme vaikuttavia, asiakaslähtöisiä palveluja paljon tukea tarvitseville lapsille ja nuorille, kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille, vaikeavammaisille ja vammautuneille, ikäihmisille sekä monisairaille, asunnottomille ja riippuvuushäiriöisille henkilöille.

Vastuullisuus on kiinteä osa johtamista ja strategiaamme. Meillä on myös Suomalaisen työn liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Merkki kertoo siitä, että käytämme suurimman osan voitostamme yhteiskunnallisen päämäärämme eli ihmisarvon edistämiseen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.hdl.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa tapaamaan meitä ständille 0D1 sekä kuulemaan tietoiskujamme! Kerromme, miten voimme auttaa kuntia ja hyvinvointialueita hankkimaan palveluja vaikuttavasti ja oikea-aikaisesti – aina sydän mukana.
Tietoiskumme paikan päällä ke 14.9. klo 10.30-10.50, tila A3.3., 3. krs. sekä verkossa to 15.9. klo 11-11.20.

"

Ota Yhteyttä


Asiakkuus- ja myyntijohtaja Jaana Laaksonen
040 536 4659
jaana.laaksonen@hdl.fi

Osasto: 0D1

Hajautettu vai keskitetty – vai pikemminkin monimuotoinen?

Diakonissalaitos, Jaana Laaksonen 5.9.2022
Monelle työssäkäyvälle sanat monimuotoinen ja hybridi ovat tulleet tutuiksi viime aikoina. Etä- ja toimistotyön yhdistäminen huomioi ihmisten erilaiset elämäntilanteet ja tarpeet tukee näin työntekijä- ja asiakaskokemusta. Parhaimmillaan sillä on hyvä...