Diakonissalaitos on yli 150-vuotias säätiö, joka tekee rohkeasti työtä ihmisarvoisen elämän puolesta. Säätiö tarjoaa yhdessä siihen kuuluvan Rinnekodin sekä tytäryritysten Diakonissalaitoksen Hoivan ja Caritas Palveluiden kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaiden arkea. Diakonissalaitos työllistää valtakunnallisesti 2 700 henkilöä. Säätiö on yhteiskunnallinen yritys ja kannattava liiketoiminta on väline paremman sekä oikeudenmukaisemman yhteiskunnan rakentamiseen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.hdl.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tänä vuonna keskitymme Kuntamarkkinoilla lasten ja nuorten palveluihin. Tervetuloa kuulemaan tietoiskujamme keskiviikkona klo 9-9:20 ja 11-11:20 sekä torstaina klo 9-9:20 ja 11:30-11:50.
Aamun ensimmäisessä tietoiskussa asiakkuus- ja myyntijohtaja Jaana Laaksonen ja palveluyksikön johtaja Tomas Öhman keskustelevat siitä, miten kehitysvammaiselle lapselle ja nuorelle voidaan taata omannäköinen elämänpolku ja mitä tämä palveluntarjoajalta vaatii.
Toisessa tietoiskussamme Vamos-palveluidemme johtaja Terhi Laine ja Vamoksessa mukana oleva nuori Sara Seppälä kertovat siitä, miten tehdään vaikuttavia nuorten palveluja. Tervetuloa seuraamaan puheenvuoroja ja esittämään kysymyksiä!

"

Ota Yhteyttä


Asiakkuus- ja myyntijohtaja
Jaana Laaksonen
040 536 4659
jaana.laaksonen@hdl.fi

Osasto: Verkko

Kumppanin ohjelma

Mitä sinulle kuuluu? Mitä sinä tarvitset?

Olli Holmström, toimitusjohtaja, Diakonissalaitos 11.9.2021
Kun lavantautia sairastava potilas saapui Diakonissalaitokselle 150 vuotta sitten, hän usein yllättyi saamastaan hyvästä hoidosta ja vieraanvaraisuudesta. Köyhääkin köyhemmistä oloista saapuvaa asiakasta odotti kaunis huone, jossa oli kukkia ja vuoteissa...

Vaikuttavuus nostettava sotehankintojen ykköskriteeriksi

Diakonissalaitos 11.9.2021
Kun maailma on valintoja täysi, pitää kunnissa miettiä, hankitaanko sote-palveluita edullisesti vai vaikuttavasti.   ”OLEMME PYSTYNEET osoittamaan kunnille, että vaikuttavuuteen perustuva sote-palveluiden hankintatapa toimii. Palveluiden vaikuttavuutta voidaan mitata ja niistä...