Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietoviraston tehtävänä on osaltaan näyttää suuntaa, uudistaa yhteiskuntaa ja tukea kansalaisten asiointia julkisen hallinnon kanssa. Tavoitteenamme on tehdä Suomesta entistä sujuvammin toimiva yhteiskunta. Tässä digitalisaatio on yksi keskeinen keino.

Kumppanin verkkosivu:


https://dvv.fi/digi-ja-vaestotietovirasto
Osasto: 0J1

Kumppanin ohjelma

Suomi.fi-Laatutyökalut

Suomi.fi-laatutyökalut: Kohti parempaa asiointikokemusta reaaliaikaisen tiedon pohjalta

Digi- ja väestötietovirasto tarjoaa Suomi.fi-laatutyökalut erityisesti digitaalisten palveluiden laadun ja käytön arviointiin, mittaamiseen ja vertailuun julkishallinnossa. Tule kuulemaan, miten maksuttomat ja helppokäyttöiset Laatutyökalut tukevat palveluiden asiakaslähtöistä kehittämistä tarjoamalla reaaliaikaista tietoa suunnittelun ja päätöksenteon tueksi.

Keskiviikko 13.9.2023
09.00 - 09.20
A3.2

Onhan kunnalla turvalliset ja selkeät käytännöt Suomi.fi-valtuuksien hallintaan?

Hilppa Anttila-Huhtamies, Digi- ja väestötietovirasto DVV 29.8.2023
Suomi.fi-valtuuksien hyvällä hallinnoinnilla taataan niiden jouheva käyttö ja varmistetaan, ettei käyttäjille pääse syntymään vaarallisia työyhdistelmiä. Hallintamallin avulla kunnalla on selkeä käsitys siitä – ketkä vastaavat asiointivaltuuksista ja valtuutusoikeuksista, – ketkä...