Luomme Suomeen vaikuttavia ja yhdenvertaisia palveluja, joita niin asiakkaamme kuin Suomen asukkaat haluavat käyttää.

Digitaalisuus on keskeinen elementti julkisissa palveluissa. Autamme asiakkaitamme kehittämään toimintaansa osana digipalveluiden käyttöönottoja. Olemme sitä mieltä, että toimintatapojen muutos on avain digipalveluiden vaikuttavuuteen.

Ennen kaikkea uskomme, että palveluita on paras kehittää yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, palveluiden käyttäjät mukaan lukien!

Näiden asioiden parissa työskentelemme: tietojohtaminen ja tiedonhallinta, sosiaali- ja terveydenhuollon digipalvelut, uusien digipalveluiden ja teknisten ratkaisujen kehittäminen, erikoisosaamisen tarjoaminen valtion hallinnon toimijoille, tuotteistetut palvelut Omaolo ja Päivystysapu 116117 sekä hyvinvointialueiden auttaminen sote-uudistuksessa ja tulevaisuuden tarpeissa.

DigiFinland. Tehdään se yhdessä.

Kumppanin verkkosivu:


https://digifinland.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa kuuntelemaan tietoiskuamme keskiviikkona 15.9. klo 09:30 – 09:50. Tietoiskussa kerromme mistä DigiFinlandin Sähköinen arkistointi -projektissa ja Virta-hankkeessa on kyse ja mitä hyötyä niistä on tuleville hyvinvointialueille.

Tutustu toimintaamme: https://digifinland.fi/
Uutiskirjeessämme kerromme ajankohtaisista teemoista ja uutista, tilaa kirje tästä: https://uutiskirje.digifinland.fi/

"

Ota Yhteyttä


https://digifinland.fi/

https://www.linkedin.com/company/digifinlandoy

Osasto: Verkko

Tehdään se yhdessä ja vielä paremmin

Mirva Antila, toimitusjohtaja, DigiFinland Oy 8.9.2021
Uuden yhtiön edustajana kuulee usein kysymyksen: ”Mitä te oikein teette?”. Tuo kysymys saattaa tulla sukulaisen, naapurin, entisen työkaverin tai tulevan asiakkaan suusta ja voi ihmetyttää, kun itse on niin innostunut...