Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja Pohjoismaissa ja UK:ssa. Epassin ainutlaatuinen ja skaalautuva ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen käyttäjäystävälliseen palveluun.

Epassi Groupin palvelu on saatavilla lähes 13 miljoonalle työntekijälle, joista miljoona työskentelee Suomessa. Epassin asiakkaina on yli 13 500 työnantajaa ja kumppaneina 59 000 palveluntarjoajaa. Epassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times on palkinnut yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa vuonna 2022 sekä 2023. Talouselämä 500 -selvityksen mukaan Epassin liikevaihdon kasvu vuonna 2022 oli 3. sijalla kuluttajapalvelualoilla Suomessa.

Epassi – Boosting everyday well-being.
www.epassi.fi

Kumppanin verkkosivu:


https://www.epassi.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tule tutustumaan Suuren Henkilöstöetututkimuksen 2023 yllättäviin löydöksiin sekä Epassi Kuntalounaaseen K-kerroksen osastollemme 0A8.

Samalla voit osallistua arvontaan ja voittaa 200 € Epassi-saldoa liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Vain yksi kymmenestä suomalaisesta ei pidä työsuhde-etuja tärkeinä. Työnantajien niihin suunnittelemat investoinnit eivät kuitenkaan vastaa palkansaajien tarpeita. Nämä seikat selviävät professori Pekka Mattilan johtaman tutkijaryhmän toteuttamasta Suuresta Henkilöstöetututkimuksesta 2023.

Epassi Kuntalounas on ainoa palvelu, jolla kaupungit ja kunnat pystyvät järjestämään laitos-, valvonta- sekä henkilöstölounaiden kirjaamisen sekä hallinnoinnin. Myös erilaisten välipalojen sekä hävikkiruuan maksaminen onnistuu kätevästi.

YKSI EPASSI, KAIKKI KUNNAN LOUNASMALLIT.

"
Osasto: 0A8