Erillisverkot – turvallisuus tehdään yhdessä!

Erillisverkot-konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Tuotamme yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö.

Erillisverkot tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman ict-palveluja viranomaisille ja turvallisuuskriittisille yrityksille. Toimintavarmojen ja turvallisten palveluidemme avulla varmistetaan sujuva yhteistyö ja varmat yhteydet ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakkaamme turvaavat kansalaisten arkea ja yhteiskunnan toimivuutta. Varmistamme, että he kykenevät toimimaan kaikissa olosuhteissa: kyber-hyökkäyksen kourissa ja myrskyn keskellä, saaristossa ja tuntureilla.

Palveluidemme avulla organisaatioiden yhteistyö niin suurhäiriötilanteissa kuin arjessa tehostuu, kun mm. infrastruktuurin kaapeleiden sijaintitiedot voidaan paikallistaa ja sähköpostia voidaan lähettää turvallisesti.

Virve-palveluilla eri viranomaiset voivat kriisitilanteessa kommunikoida ja johtaa tilannetta turvallisesti, tehokkaasti ja luottamuksellisesti. Jatkossa myös esimerkiksi ryhmävideopalvelun avulla.

Hallinnon turvallisuusverkko puolestaan mahdollistaa Suomen turvallisuuden kannalta tärkeiden viranomaisten ja valtion ylimmän johdon viestinnän muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme myös mm. kriittisen infrastruktuurin tieto- ja viestintäjärjestelmille turvalliset laitetilat, varmennetut toimintaolosuhteet ja ympärivuorokautisen hallintapalvelun.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.erillisverkot.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Varautuminen ja viranomaisten turvallisuuskriittinen viestintä ovat poikkeuksellisen ajankohtaisia teemoja tänä syksynä! Myös Virve-viranomaisverkon kehittyminen laajakaistaiseksi Virve 2 -palveluksi etenee ensimmäiseen testivaiheeseensa.

Viranomaisia ja huoltovarmuuskriittisiä toimijoita kuten sähkö- ja energiayhtiöitä sekä muita turvallisuustoimijoita laajasti yhdistävä Virve on toiminut parikymmentä vuotta. Sisäkuuluvuuden varmistaminen uudistuksen edetessä on hyvä varmistaa.

Tervetuloa tapaamaan meitä ajankohtaisten teemojen ympärille ja tutustumaan Virven kehitystyöhön sekä Erillisverkkojen tarjoamiin palveluihin osastolla 02C, K-kerroksessa.

Mikäli et pääse vierailemaan Kuntatalolle, voit tutustua Virven ja varautumisen kuulumisiin Tulevaisuuden Virve -palvelut -tietoiskuissamme verkossa ke 14.9. klo 13-13.20 ja to 15.9. klo 9.30-9.50.

"

Ota Yhteyttä


Suomen Erillisverkot -konserni
PL 357, 02151 Espoo
Asiakaspalvelu, klo 8-16
Puh. 0800 182 555
asiakaspalvelu@erillisverkot.fi

Osasto: 0C2

Viranomaisverkon lähettiläinä Kuntatalolla – mitä jäi käteen?

Erillisverkot Oy, Jukka Pasanen 19.9.2022
Kaksi kiinnostavaa päivää Kuntamarkkinoilla on takana. Kerrokset ja hissit ovat hiljenneet, ständimme 02C:ssä on tyhjennetty. Mitä jäi Erillisverkoille kotiin viemisiksi kohtaamisista ja markkinaväen ajatuksista? Iso viestimme osallistujille kuului: viranomaisverkko siirtyy...