Erillisverkkojen tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja viestintää kaikissa olosuhteissa. Tuotamme turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen.

Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö.
Tarjoamme ainutlaatuisen valikoiman ict-palveluja viranomaisille ja turvallisuuskriittisille yrityksille – kun tavanomainen ei riitä. Toimintavarmojen ja turvallisten palveluidemme avulla varmistetaan sujuva yhteistyö ja varmat yhteydet ajasta ja paikasta riippumatta.
Asiakkaamme turvaavat kansalaisten arkea ja yhteiskunnan toimivuutta. Varmistamme, että he kykenevät toimimaan kaikissa olosuhteissa: kyberhyökkäyksen kourissa ja myrskyn keskellä, saaristossa ja tuntureilla.
Palveluidemme avulla organisaatioiden yhteistyö niin suurhäiriötilanteissa kuin arjessa tehostuu, kun mm. infrastruktuurin kaapeleiden sijaintitiedot voidaan paikallistaa ja sähköpostia voidaan lähettää turvallisesti.
Virve-palveluilla eri viranomaiset voivat kriisitilanteessa kommunikoida ja johtaa tilannetta turvallisesti, tehokkaasti ja luottamuksellisesti, myös esimerkiksi ryhmävideopalvelun avulla.
Hallinnon turvallisuusverkko puolestaan mahdollistaa Suomen turvallisuuden kannalta tärkeiden viranomaisten ja valtion ylimmän johdon viestinnän muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme myös mm. kriittisen infrastruktuurin tieto- ja viestintäjärjestelmille turvalliset laitetilat, varmennetut toimintaolosuhteet ja ympärivuorokautisen hallintapalvelun.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.erillisverkot.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Varautuminen, viranomaisten välinen turvallisuuskriittinen viestintä ja yhteistyö ovat ajankohtaisia teemoja tänäkin syksynä!

Tietoiskussamme erityisasiantuntija Tomi Lounema kysyy: Kunnat ovat turvallisuuden moniottelijoita – ovatko viestiyhteydet kunnossa? Tervetuloa arvioimaan oman kunnan tai hyvinvointialueen tilannetta ja keskustelemaan ke 13.9. klo 13.30 – 13.50 tilaan B01.4.

Viranomaisia ja huoltovarmuuskriittisiä toimijoita kuten sähkö- ja energiayhtiöitä sekä muita turvallisuustoimijoita laajasti yhdistävä Virve-viranomaisverkko toimii tehokkaana yhteistyön välineenä. Verkon kehittyminen laajakaistaiseksi Virve 2 -palveluksi on edennyt testivaiheeseensa. Sisäkuuluvuuden varmistaminen uudistuksen edetessä on hyvä varmistaa.

Tervetuloa tapaamaan meitä ajankohtaisten teemojen ympärille ja tutustumaan Virven kehitystyöhön sekä Erillisverkkojen tarjoamiin palveluihin osastolla 04B, K-kerroksessa.

"

Ota Yhteyttä


Erillisverkot

Osasto: 0B4