Esperi tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille ympäri Suomen. Tehtävämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asukkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on Suomen onnellisimmat asukkaat.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.esperi.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tavoitteenamme on Suomen onnellisimmat asukkaat. Muun muassa tästä pääset kuulemaan lisää tapahtumapäivien aikana. Tietoiskussamme laatujohtajamme Eeva Ketola puhuu hyvästä hoivasta ja siitä, miten toteutamme yksilöllistä ja laadukasta hoivaa sekä etenemme kohti tavoitteitamme. Kuulet myös toimintafilosofioistamme, jotka ohjaavat kotiemme arkea. Tule siis kuulolle torstaina klo 13:00 – 13:20. Tervetuloa messuilemaan ja keskustelemaan kanssamme virtuaaliosastollemme!

"

Ota Yhteyttä


Jani Nurisalo
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 733 8552
jani.nurisalo@esperi.fi

Asiakaspalvelu: info@esperi.fi

Osasto: Verkko

Laatu hoivakilpailutuksissa etusijalle

Jani Nurisalo, myynti- ja markkinointijohtaja, Esperi Care 1.7.2021
Saako halvimmalla hinnalla laadukkainta hoivaa? Kuntien on syytä katsoa hoivan hintalappua pidemmälle. Kun ikäihmisten hoivapalvelujen laadusta herää yhteiskunnallista keskustelua, yksityiset palveluntarjoajat joutuvat usein arvostelun kohteeksi. Osin oikeutetusti. Julkisessa keskustelussa on...