Lappeenrannan ja Imatran seutu on ympärivuotinen matkailukohde Kaakkois-Suomessa, jossa pienet ja isot ryhmät viihtyvät palveluiden äärellä. Alueella on mahdollista järjestää konferenssit ja kokoukset majoituksineen ja oheisohjelmineen kattavasti ja monipuolisesti. goSaimaa on Etelä-Karjalan matkailun markkinointi- ja kehitysyhtiö, yhteistyöverkostoomme kuuluu noin 70 yritystä.

Lappeenrannan ja Imatran kaupungit sijaitsevat vain parin tunnin matkan päässä Helsingistä. Helsingistä pääset tänne helposti junalla, bussilla tai autolla muutamassa tunnissa. Ryanairin suorat lennot Milanon Bergamosta laskeutuvat kaksi kertaa viikossa Lappeenrannan lentoasemalle.

Alueen helmi on Saimaa, Suomen suurin ja Euroopan neljänneksi suurin järvi. Wall Street Journal listasi sen myös maailman viiden kauneimman järven joukkoon vuonna 2014. Saimaan pinta-ala on 4 460 neliökilometriä ja vesillä lepää 13 000 saaren labyrintti. 15 000 kilometrin rantaviiva on pidempi kuin Ranskalla yhteensä. Saimaa on myös suosittu mökkeilykohde, järven rannoilla on noin 70 000 rantamökkiä saunoineen.

Saimaan vesillä ylivoimaisesti suurin vetonaula on luonto, saaristo- ja järvimaisemat sekä kirkas vesi. Jos olet onnekas, saatat nähdä kesäpäivänä jopa saimaannorpan paistattelemassa kalliolla. Tuhansien saarten täplittämän Saimaan vedet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet veneilyyn. Ihastuttavia järvimaisemia voi ihastella niin purje- kuin moottoriveneistä. Järviympäristöön voi tutustua myös lukuisilla risteilyillä.

Saimaan alueella on paljon mukavia aktiviteetteja, jotka sopivat ryhmille ja yksittäismatkustajille. Alueen kulttuurielämä on rikasta ja monipuolista, ja siinä sekoittuvat historia ja nykypäivä. Saimaan alue on täynnä ainutlaatuisia geologisia, arkeologisia, kulttuurihistoriallisia ja historiallisia nähtävyyksiä, joihin voit tutustua esimerkiksi Saimaa UNESCO Global Geoparkin kohteissa.
Aktiviteetit luonnossa, hotelli- ja kylpylälomailu, saunominen, pyöräily, risteilyt ja kauniit järvimaisemat ovat Lappeenrannan ja Imatran seudulla oleskelusi avaintekijöitä. Pienet boutique -hotellit ja mökit ympäri vuoden ovat helposti saavutettavissa ja luovat parhaat elämykset kaikenikäisille.

Saimaan alueella on runsaasti majoitusvaihtoehtoja, joista voit valita lomasi tyypin, matkaseurueesi ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan mieluisesi. Voit yöpyä kylpylähotellissa, kaupungin keskustahotellissa, mökissä, perhehuoneessa ja maatilalla.

Nauti upeista järvimaisemista, kiehtovista kulttuurinähtävyyksistä paikallisen ruoan ja karjalaisen sydämellisen vieraanvaraisuuden siivittäminä.

goSaimaa on mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa ja allekirjoittanut kansainvälisen Glasgow Declaration -ilmastojulistuksen osana vastuullisuustyötään.

Kansainvälisesti teemme yhteistyötä ’Lake Saimaa Purest Finland’ -brändin alla ja Saimaan viehättävät kaupungit, Imatra, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja Varkaus esittäytyvät yhdessä muun muassa kiertomatkaesimerkein.

Lue lisää vastuullisuudestamme osoitteessa: gosaimaa.com/vastuullisuus.

Lisätietoja alueestamme: gosaimaa.com.

Kumppanin verkkosivu:


https://gosaimaa.com/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa osastollemme OJ4.

"

Ota Yhteyttä


goSaimaa Oy
Kauppakatu 40
53100 Lappeenranta
info@gosaimaa.com
020 7120 560
@gosaimaa
#gosaimaa #lakesaimaa #purestfinland

Osasto: 0J4