HAWO on suomalainen tehdasrakentamisen osaaja ja talotoimittaja. Limingassa toimivilla kahdella modernilla tuotantolinjallamme valmistamme kokonaisia ja täysin valmiita asumisen ja hoivarakentamisen tilaratkaisuja perustuksineen. Käytössämme on innovatiivisen rakentamiskonseptin mahdollistava kevyt, mutta kestävä teräsperustus, jolla on Euroopanlaajuinen patentti.
HAWO-konsepti on kumppanillemme nopea ja aidosti vaivaton ratkaisu. Kuivissa sisätiloissa kokoonpanolinjalla tuotetut talomme edustavat rakentamisen nykyaikaa ja tehtävänämme on talotoimittajana ja kumppanina auttaa asiakastamme vaivattomampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan.

Keskeisimmät edut kumppanille ovat laadukas toteutus, turvallinen ja energiatehokas rakenne, läpiviennin nopeus ja nopea tuottavuus. Yksi rakennus valmistuu laatuvarmennetussa tehtaassa alle kahdessa kuukaudessa ja isommatkin hankekokonaisuudet kaupoista toteutukseen jopa vain puolen vuoden läpivientiajalla. Talomme ovat ekologisia rakentaa teräsperustuksen jopa 50% perinteistä pienemmän hiilijalanjäljen ansiosta. Alapohjaperustuksen rakenne ja rakentamistapa tekevät taloista myös allergiavapaita. Kaikki talot ovat saatavissa A-energialuokassa ja lisäksi myös täysin siirtokelpoisia.

HAWOn osaamisen ytimessä ovat modernit pientalot, loma-asunnot ja hoivarakennukset. HAWOn pysyvän asumisen talomallisto kattaa erikokoiset pientalot yksiöistä perhekokoisiin neliöihin – päiväkotimme on puolestaan kehitetty kuntayhteistyössä kodikkaasti ison omakotitaloratkaisumme pohjalle ja soveltuu yhdelle max. 21 lapsen varhaiskasvatusryhmälle per rakennus.

Asuntokohteita ja kokemuksia HAWOn taloilla on viime vuosina syntynyt laajalti pitkin Suomea – Kilpisjärveltä Hankoon ja Turun saaristoon.

Kumppanin verkkosivu:


https://hawo.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

HAWO onnittelee 30-vuotiaita Kuntamarkkinoita! HAWO on ensikertalaisena ilolla mukana juhlavuoden tapahtumassa kuntaedustajien kanssa kertomassa, kuulemassa ja keskustelemassa ajatuksista kuntien asuntorakentamiseen ja päiväkotiratkaisujen kehitykseen sekä lähitulevaisuuden tarpeisiin liittyen.
Olemme Suomen kekseliäimmässä kunnassa, Limingassa, toimiva talotoimittaja ja konseptimme hyödyt perustuvatkin innovatiiviseen tuotantotapaamme ja patentoituun perustusratkaisuun, mikä mahdollistaa asunto- ja hoivarakentamiseen useita laadullisia, ajallisia ja kustannustehokkaita hyötyjä myös kuntien rakennustarpeisiin. HAWO edustaa tehdasrakentamisen edelläkävijyyttä ja rakentamisen nykyaikaa!
Tervetuloa tutustumaan konseptiimme ja keskustelemaan, miksi HAWO voisi olla asunto- ja päiväkotihankkeissa teidänkin kunnallenne sopivin kumppani. Kuntatalolla tavataan!

"

Ota Yhteyttä


Timo Hintsala
Toimitusjohtaja
0400 943 250 timo.hintsala@hawo.fi

Jouni Pitkänen
Kasvujohtaja, myynti ja markkinointi
040 543 6121 jouni.pitkanen@hawo.fi

Osasto: 0F1

HAWO – tehoa ja tehdaslaatua asunto- ja hoivaratkaisuihin

Tomi Saari, HAWO 15.8.2023
Kuntasektorin tarve nopeille, laadukkaille ja tarpeeseen mukautuville ratkaisuille on kasvussa, kun väestö ikääntyy ja asuntomarkkinat muuttuvat. Tässä blogissa tarkastellaan vuoden 2023 Pohjois-Suomen kovimman kasvuyrityksen, HAWOn, talotehtaan etuja kuntaorganisaatioille, jotka haluavat...