Huutokaupat.com tarjoaa Suomen kiinnostavimman ja luotettavimman kiertotalouden markkinapaikan. Yli 1,1 miljoonaa kuukausittaista vierailijaa etsii itselleen sopivia aarteita noin 320 000 vuosittaisen huutokaupan joukosta. Huutajat arvostavat sivustollamme juuri laajaa valikoimaa sekä luotettavuutta.

Olemme suurin julkisen sektorin kauppapaikka Suomessa ja asiakkaidemme mielestä Huutokaupat.com tarjoaa voittavan myyntikanavan, koska ostajia on enemmän, myynti on sujuvaa sekä meillä on loistava asiakaspalvelu. Meihin luottavat niin monien eri alojen yritykset, kiinteistönvälittäjät, kaupungit, kunnat kuin viranomaisetkin. Huutokaupat.com on ollut asiakkailleen myynnin ja markkinoinnin luotettava kumppani jo vuodesta 2005.

Huutokaupat.comissa myydään mitä erilaisempia ajoneuvoja, työkoneita, kiinteistöjä, asunto-osakkeita ja tontteja. Huonekalut, työkalut, rakennustarvikkeet, korut, kellot, taulut, IT-laitteet sekä erilaiset tavaraerät vaihtavat myös nopeasti omistajaa. Ostajissamme on yksityishenkilöiden lisäksi paljon yrityksiä, ammattilaisia ja jälleenmyyjiä.

Huutokaupat.com tarjoaa parhaan mahdollisen näkyvyyden ja hinnan kohteille ja takaa myös myynnin läpinäkyvyyden ja lainvoimaisuuden.

Entä jos vaan huutokauppaisit?

Kumppanin verkkosivu:


https://huutokaupat.com/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Onko sinulla jotain myytävää tai kiinnostaako huutokauppa kauppatapana? Meiltä saat vinkit onnistuneisiin huutokauppoihin tai voit osallistua elämyslahjakortin arvontaan arvaamalla huutokaupan loppusummaa. Löydät meidät K-kerroksesta osastolta 0I10. Nähdään pian!

"

Ota Yhteyttä


Petteri Paananen
Huutokaupat.com, Uusimaa ja Länsi-Suomi
petteri.paananen@mezzoforte.fi, 050 5131173

Hannu Kuusiniemi
Huutokaupat.com, Itä- ja Keski-Suomi, Satakunta
hannu.kuusiniemi@mezzoforte.fi, 040 7705430

Heikki Savilaakso
Huutokaupat.com, Pohjois-Suomi
heikki.savilaakso@mezzoforte.fi, 045 6614371

Osasto: 0I10

Rakennukset eivät ehdi rapistumaan Huutokaupat.comissa

Sofia Penttilä, Huutokaupat.com/Mezzoforte Oy 8.9.2023
Huutokaupat.com on Suomen suurin, kiinnostavin ja luotettavin kauppapaikka, jossa huutokauppoja solmitaan jo 320 000 vuodessa. Sivustolle ilmoituksen jättäneitä yrityksiä on 25 000, joista suuri ja kasvava osa on julkisen sektorin...