Intrum on terveen talouden suunnannäyttäjä ja luotonhallintapalveluiden tarjoaja. Palveluidemme avulla nopeutamme kuntien ja kuntayhtymien rahankiertoa ja autamme minimoimaan luottotappioita sekä kotimaassa että ulkomailla. Palvelemme paikallisesti ja kattavasti koko luotonhallinnan ketjun: luottopäätökset ja asiakkaiden luottokelpoisuuden valvonnan, laskutuksen ja reskontran, maksumuistutukset, perinnän sekä arvonlisäveropalvelut.

Autamme asiakkaitamme menestymään pitämällä huolta heidän asiakkaistaan.

Me kannamme vastuun ja olemme ihmisen asialla inhimillisesti.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.intrum.fi/kunnille

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

”Olemme luotonhallinnan palveluiden markkinajohtaja ja luotettava kumppani julkiselle sektorille. Palveluksessasi on julkiselle sektorille erikoistunut, aktiivinen ja innovatiivinen tiimimme. Meillä on alan ajankohtaisin maksutapatieto sekä vankka osaaminen kunta-alan erityispiirteistä ja sitä koskevasta lainsäädännöstä.
Tule tapaamaan asiantuntijoitamme osastollemme K-kerrokseen ja kuuntelemaan tietoiskuamme keskiviikkona klo 14.00.
Tietoiskun aiheena: ”Tosielämän perintätarinoita”, jossa kuulet käytännön esimerkein, kuinka hoidamme julkisella sektorilla haastavia ja vaikeitakin asioita hyvää perintätapaa noudattaen.”

"

Ota Yhteyttä


Harri Brander
toimialavastaava, julkinen sektori, harri.brander@intrum.com
Puhelin 050 464 0471

Osasto: 0I4

Vastuullinen kumppani tuo säästöjä kunnalle ja parantaa asiakaspalvelua

Harri Brander, Intrum Oy 11.9.2023
Kunnat ovat yritysten tavoin joutuneet vetämään vyötä kireämmälle haastavassa markkinatilanteessa inflaation ja korkojen nousun myötä ja investointeja uudistumiseen on jouduttu lykkäämään. Samaan aikaan haasteet uusien hyvinvointialueiden, työvoiman saatavuuden, digitalisaation ja...