Intrum
Intrum on terveen talouden suunnannäyttäjä ja luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. Palveluidemme avulla nopeutamme yritysten ja yhteisöjen rahankiertoa ja autamme minimoimaan luottotappioita sekä kotimaassa että ulkomailla. Olemme globaali toimija, mutta paikallinen yhteistyökumppani. Palvelumme kattavat koko luotonhallinnan ketjun: luottopäätökset ja asiakkaiden luottokelpoisuuden valvonnan, laskutuksen ja reskontran, maksumuistutukset, perinnän sekä arvonlisäveropalvelut.

Autamme asiakkaitamme menestymään pitämällä huolta heidän asiakkaistaan. Joka päivä 10 000 työntekijäämme käy 250 000 keskustelua, joissa tuemme ihmisiä maksamiseen liittyvissä vaikeuksissa ja turvaamme asiakkaidemme taloutta ehkäisten ylivelkaantumista. Yli 80 000 asiakasta luottaa Intrumiin ja käyttää yrityksen palveluita niin luotonhallintaan, rahoitukseen kuin maksutaparatkaisuihin liittyen. Intrumilla on toimipisteitä 24 Euroopan maassa ja yksi Brasiliassa.

Intrum Suomessa
Intrum tuntee suomalaiset ja heidän maksukäyttäytymisensä jo yli 110 vuoden kokemuksella. Intrum edustaa lähes kaikkia toimialoja kattaen muun muassa energia-, vakuutus-, pankki-, tele-, media- ja kiinteistötoimialat samoin kuin kuntatoimijat sekä yhteisöt ja järjestöt.

Suomessa palvelujamme käyttää vuosittain noin 21 000 asiakasta. Intrum on tunnettu vastuullisesta ja ammattimaisesta toiminnastaan. Investoimme jatkuvasti uuteen teknologiaan sekä ainutlaatuiseen maksutiedon hyödyntämiseen ratkaisuissamme asiakkaan eduksi. Intrumilla työskentelee 500 luotonhallinnan ammattilaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.intrum.fi/kunnille/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Kuntien tehtävä on palvella kuntalaisia. Meidän tehtävämme on pitää kuntien talous terveenä niin, etteivät kunnan asukkaiden palvelut kärsi. Intrum on luotettava ja inhimillinen luotonhallintakumppani julkiselle sektorille. Meillä on vankka osaaminen kunta-alan erityispiirteistä ja sitä koskevasta lainsäädännöstä.

Tervetuloa kuuntelemaan Intrumin tietoiskuja: Keskiviikkona 15.9. klo 13:00-13:20: “Vuokrasaatavien reskontranhoito ja perintä samassa paketissa”
Tuotepäällikkö Markus Harjula, Intrum Oy

Torstaina 16.9. klo 13:30-13:50:
”Mikä askarruttaa vuokrasaatavien perinnässä? Nouda vinkit Intrumin lakimieheltä”
Lakimies Minna Korhonen ja asiakasvastaava Tiina Kanerva, Intrum Oy

Kiinnostuitko julkiselle sektorille räätälöidyistä palveluistamme?
Lue lisää verkkosivuiltamme ja ota yhteyttä:
Harri Brander
yhteyspäällikkö, julkinen sektori, Intrum Oy
Puh. 050 464 0471, harri.brander@intrum.com

"

Ota Yhteyttä


Intrum Oy
PL 47, 00811 Helsinki
Puhelin 09 2291 1600
asiakaspalvelu@intrum.com

Osasto: Verkko

Avaimet kuntien tehokkaaseen taloudenhallintaan

Harri Brander, toimialavastaava, julkinen sektori, Intrum Oy 10.9.2021
Kuntien toimintaympäristö on yhä hankala, sillä koronan kanssa pitää oppia elämään ja tuleva sote-uudistus, elinvoimaisuuden turvaaminen ja toimihenkilöiden eläköityminen tuovat uudenlaisia haasteita. Rahalliset – ja henkilöresurssit ovat monessa kunnassa tiukoilla....