KEINO-osaamiskeskuksessa kehitämme julkisen sektorin kyvykkyyttä kestävien ja innovatiivisten hankintojen hyödyntämiseen, vahvistamme julkisen sektorin ja yritysten välistä yhteistyötä sekä lisäämme kestävien ja innovatiivisten hankintojen määrää ja vaikuttavuutta.

Kumppanin verkkosivu:


www.hankintakeino.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa osastollemme kuulemaan palveluistamme ja tutustumaan KEINOn alueellisiin kestävien ja innovatiivisten hankintojen muutosagentteihin.

"

Ota Yhteyttä


palvelu@hankintakeino.fi

Osasto: 3S28

Kumppanin ohjelma

Vaikuta hankinnoilla, KEINOja on!

KEINO-osaamiskeskus on neuvonut hankintayksiköitä kestävien ja innovatiivisten hankintojen toteuttamisessa jo viiden vuoden ajan. Osaamiskeskus tarjoaa maksutonta tukea niin hankintojen tekemiseen kuin johtamiseen. Hankintayksiköiden apuna ovat asiantuntijat Motivasta, Hanselista, Business Finlandista, Suomen Ympäristökeskuksesta ja VTT:stä. Lisäksi alueellista tukea tarjoaa KEINOn 10 muutosagenttia 16 maakunnassa.

Tervetuloa kuulemaan KEINO-osaamiskeskuksen toiminnasta ja tutustumaan palvelutarjontaamme.

Tietoisku on tallenne, joka on katsottavissa koko tapahtuman ajan.

Keskiviikko 14.9.2022
13.00 - 13.20
Verkko

Kehitetään uutta, parannetaan olemassa olevaa – innovatiiviset julkiset hankinnat

Tekemällä innovatiivisia hankintoja hankintayksiköt tarttuvat ajankohtaiseen kehittämistarpeeseen ja uuteen teknologiaan. Tavoitteena on hankkia vaikuttavampia ja laadukkaampia tuotteita ja palveluita. Yhteiskunnan kannalta innovatiiviset hankinnat vauhdittavat teknologista kehitystä ja tukevat aikamme isojen haasteiden ratkaisemista.

KEINO-osaamiskeskuksen tietoiskussa pääset tutustamaan innovatiivisiin hankintoihin, niiden hyötyihin ja toteuttamiseen. Lisäksi kerromme KEINO-osaamiskeskuksen innovatiivisiin hankintoihin liittyvistä palveluista, kuten Innovation Broker (innovaatiovälittäjä) ja Business Finlandin myöntämästä innovatiivisten julkisten hankintojen rahoituksesta.

Tietoisku on tallenne, joka on katsottavissa koko tapahtuman ajan.

Torstai 15.9.2022
10.00 - 10.20
Verkko

Muutosagentti toimii tiedon tulkkina julkisissa hankinnoissa

KEINO-osaamiskeskus, Riikka Leskinen, Antti Savola 9.9.2022
Hankinnat ovat vuosittain miljardien suuruinen potti. Niiden merkitys julkisen sektorin tavoitteiden saavuttamisessa on paremmin ymmärretty viime vuosina, ja julkisten hankintayksiköiden käyttöön on kehitetty uusia työkaluja, toimintamalleja, kriteereitä ja sparrausta. Tietoa...