Suomen Kuntaliitto on kuntasektorin edunvalvoja, kehittäjäkumppani sekä asiantuntija- ja tietopalvelujen tarjoaja. Kuntaliiton jäseniä ovat Suomen kunnat ja kaupungit. Toiminnassamme ovat mukana myös maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit, muut kuntayhtymät sekä kuntataustaiset osakeyhtiöt.

Tavoittelemme sitä, että kunnat, alueet ja Kuntaliitto toimisivat ennakoivasti ja olisivat siten kehityksessä askeleen edellä, rakentaisivat yhteistyötä yli rajojen sekä toimisivat uudistavan kulttuurin edistämiseksi.

Kuntaliitossa työskentelee runsaat 170 kunta-alan asiantuntijaa. Kuntaliiton tytäryhtiöitä ovat FCG Finnish Consulting Group Oy, KL-Kuntahankinnat Oy sekä KL-Kustannus Oy. Tutustu Kuntaliiton organisaatioon ja päätöksentekoon!

Minna Karhunen on Kuntaliiton toimitusjohtaja. Varatoimitusjohtajia ovat Timo Reina ja Hanna Tainio. Kuntaliiton toimintaa ohjaa valtuuskunta ja hallitus.

Kumppanin verkkosivu:


https://kuntaliitto.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Kuntamarkkinoilla Kuntaliiton seminaareissa esitellään kunta-alan uusimmat ja ajankohtaisimmat asiat. Kahden päivän aikana saat kattavat tiedot osallistumalla seminaareihin. https://kuntamarkkinat.fi/ohjelmat/

"

Ota Yhteyttä


Eija Rautiainen, eija.rautiainen@kuntaliitto.fi, puh 045 316 1600

Osasto: Verkko