Kuntarahoitus turvaa suomalaisen yhteiskunnan toimintakykyä, kehitysmahdollisuuksia ja huoltovarmuutta. Tehtävämme on varmistaa kunta- ja hyvinvointisektorin sekä valtion tukeman asuntotuotannon edullinen rahoitus kaikissa markkinaolosuhteissa ja yhteiskunnallisissa tilanteissa – myös poikkeusaikoina. 

Tarjoamme monipuolisia rahoitus- ja talouden neuvonantopalveluita kunta- ja hyvinvointisektorille sekä valtion tukemaan asuntotuotantoon. Rahoitamme ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia kohteita, kuten kouluja ja päiväkoteja, julkista liikennettä, sairaaloita ja terveyskeskuksia sekä kohtuuhintaista asumista.  

Rahoituksen asiakkaidemme tarpeisiin hankimme kansainvälisiltä pääomamarkkinoilta, joilla olemme aktiivinen joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskija. Varainhankintamme takaa Kuntien takauskeskus. 

Kuntarahoitus on Suomen suurimpiin kuuluva luottolaitos, jonka keskeisiin omistajiin kuuluvat kunnat, Keva ja Suomen valtio. Konsernin tase on lähes 48 miljardia euroa. 

Työmme vaikutukset näkyvät suomalaisten elämässä päivittäin. Yhteiskunnallinen tehtävämme yhdistää meitä kuntarahoituslaisia. Olemme sitoutuneita tukemaan asiakkaitamme toimintakyvyn ja elinvoiman kehittämisessä nyt ja tulevaisuudessa. 

Kumppanin verkkosivu:


https://www.kuntarahoitus.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa Kuntarahoituksen Messuosastolle 0B1 Kuntatalon K-kerrokseen!

"

Ota Yhteyttä


info@kuntarahoitus.fi

puh. 09 6803 5666 (arkisin klo 9-16)

Lisää yhteystietoja: https://www.kuntarahoitus.fi/tietoa-meista/ota-yhteytta/

Osasto: 0B1