Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.lumme-energia.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Järjestämme yhdessä Solarigon kanssa tietoiskut kumpanakin tapahtumapäivänä. Keskiviikon 14.9. tietoisku on klo 10.00 – 10.20 verkossa ja aiheena ”Aurinkosähköpuiston mahdollisuudet kunnalle”. Puhujina toimitusjohtaja Antti Koskelainen Solarigosta ja liiketoimintajohtaja Janne Laine Lumme Energialta.

Torstain 15.9. tietoisku ”Nopea askel kohti energiaomavaraisuutta aurinkosähköpuiston avulla” järjestetään livenä paikan päällä (tila A3.1) klo 10.30 – 10.50. Tässä tilaisuudessa puhumassa toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen Lumme Energialta ja myyntijohtaja Olli-Pekka Purhonen Solarigolta.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja siis luvassa energiaomavaraisuudesta ja aurinkosähköpuistoista.

Asiantuntijamme löydät K-kerroksesta osastolta 0J8. Nähdään pian!

Energisin terveisin
Lumme Energian ja Solarigon väki

"

Ota Yhteyttä


yritysmyynti@lumme-energia.fi

Osasto: 0J8