Mehiläinen toimii laajasti yksityisrahoitteisten terveyspalveluiden ja julkisrahoitteisten terveys- ja sosiaalipalveluiden markkinoilla.
Julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon
kumppanina konserni tarjoaa erikoislääkäri- ja leikkauspalveluja, terveysasemaulkoistuspalveluja ja monipuolisia julkisen terveydenhuollon ostopalveluja kokonaisulkoistuksista lääkärivuokraukseen.

Mehiläinen on viimeisen vuoden aikana laajentunut voimakkaasti terapiapalveluiden alalla ja tarjoaa kattavasti näitä palveluita julkisen sektorin asiakkailleen koko valtakunnan alueella. Autamme julkista sektoria myös henkilöstön saatavuuden haasteissa ja kauttamme on mahdollista rekrytoida hoitotyön ammattilaisia ulkomailta.

Konserni tuottaa myös monipuolisia hoivapalveluja ikääntyneille, vammaisille, mielenterveyskuntoutujille, lapsille ja nuorille kuntien yhteistyökumppanina. Yhtiö toimii valtakunnallisesti yli 500 toimipisteen verkostolla ja työllistää yli 21 000 terveys- ja sosiaalipalveluiden ammattilaista.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.mehilainen.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa kuuntelemaan tietoiskuja Mehiläisen julkiselle sektorille suunnatuista palveluista. Tietoiskuissa käsitellään Mehiläisen terapiapalveluiden tarjoamaa julkiselle sektorille, terveysasemapalveluiden tiimityömallia välittömällä hoitoon pääsyllä ja digitaalisilla palveluratkaisuilla sekä kansainvälistä hoitajarekrytointipalveluamme.

"

Ota Yhteyttä


Antti Puranen
Myyntijohtaja, Julkiset terveyspalvelut
M +358 50 532 4438 | E antti.puranen@mehilainen.fi

Joonas Turunen
Johtaja, perusterveydenhuolto
M +358 40 5425 935 | E joonas.turunen@mehilainen.fi

Salla Myllys
Operatiivinen johtaja, Psykoterapiapalvelut
M +358 45 131 19475 | E salla.myllys@mehilainen.fi

Osasto: Verkko

Ratkaisuna monituottajuus? – Mehiläisestä uusi kuntoutuskumppani kunnille

Lasse Männistö, Liiketoimintajohtaja, Mehiläinen Länsi-Pohja 23.8.2021
Sote-uudistuksen yhteydessä on käyty paljon keskustelua sote-palveluiden tuotannosta ja siitä, mikä on yksityisten tuottajien rooli julkisten palveluiden tuotannossa. Erityisesti keskustelua on käyty laajoista ulkoistuksista, joissa yksityisten tuottajien rooli on koettu...