Mehiläisen SuomiSote-palvelukokonaisuus kattaa kaikki hyvinvointialueiden tarpeita vastaavat sosiaali- ja terveyspalvelut, aina terveyspalveluiden kokonaisulkoistuksista yksittäisiin palveluihin tai räätälöityihin palveluketjuihin. Edistämme suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia tuottamalla laadukkaita ja vaikuttavia terveydenhuollon palveluita asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja joustavasti, valtakunnallisella palveluverkostolla.​

Mitä kaikkea SuomiSote on?

STRATEGISET KUMPPANUUDET
Asiakas- ja ratkaisulähtöiset sotepalvelut julkisen sektorin kumppaneillemme aina laajoista palveluiden ulkoistuksista esimerkiksi yhteisyhtiö- tai allianssimalleihin.

TERVEYSPALVELUT
Julkisen erikoissairaanhoidon leikkausjonojen purku, hoitotakuun toteutumisen mahdollistaminen perusterveydenhuollossa, lisäkapasiteettia diagnostiikkaan, jonottomat suun terveyden palvelut sekä laajasti eri terapiapalveluita täydentämään omaa tuotantoa.

SOSIAALIPALVELUT
Ennaltaehkäisevät perhe- ja lastensuojelupalvelut sekä erilaisia asumisratkaisuja ympäri Suomea ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaisille.

KOTIIN VIETÄVÄT PALVELUT
Asiakkaan omassa kodissa asumista edistäviä ja toimintakykyä ylläpitäviä palveluita sekä selviytymistä tukevia lisäpalveluita.

HENKILÖSTÖPALVELUT
Luotettava ja kustannustehokas tapa henkilöstöresurssihaasteiden ratkaisemiseksi.

DIGITAALISET PALVELUT
SuomiSoten digitaaliset palvelut tarjoavat hyvinvointialueille sekä helppokäyttöisen alustaratkaisun että etäpalvelut, joiden avulla voidaan tarjota laadukasta etähoitoa standardoitujen prosessien avulla.

Kumppanin verkkosivu:


https://suomisote.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa hengähtämään hetkeksi SuomiSote-loungeen, missä pääset testaamaan myös SuomiSote-alustaa. Halukkaat pääsevät osallistumaan SuomiSote-podcastin live-nauhoituksiin keskiviikkona iltapäivällä, tervetuloa!

"

Ota Yhteyttä


Kimmo Kivelä
Myyntijohtaja, Mehiläinen

kimmo.kivela@mehilainen.fi

Osasto: 0N1

Mehiläisen SuomiSote -palveluperhe ratkoo sote-kentän haasteita

Kimmo Kivelä, Mehiläinen, Suomisote 24.7.2023
Suomen sote-kenttä painii haasteiden keskellä: väestö ikääntyy, palvelut ovat ruuhkautuneet, henkilöstöpula vaivaa kaikkia toimijoita, rahoitus on tiukkaa ja perusterveydenhuollon saatavuus on heikkoa. Mehiläinen tarjoaa pitkän osaamisensa julkisten palveluiden laadukkaasta ja...