Menevä taksipalvelu on kotimainen perheyritys, joka operoi valtakunnallisesti Hangosta Leville. Menevä toimii niin kuluttajien kuin yhteiskunnan tilaamien taksipalveluiden palveluntarjoajana. Tarjoamme kunnille kokonaispalvelun, joka on hyvä kunnalle, asiakkaille sekä palvelua tuottaville paikallisille taksiyrittäjille ja kuljettajille.

Kumppanin verkkosivu:


https://meneva.fi/fi/kunta

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Kaikille turvallinen liikkumisen kokonaispalvelu – helposti Menevällä!
Menevä taksipalvelu on ollut mukana tuottamassa yhteiskunnan tarjoamia kuljetuspalveluita pitkään ja omakohtaista kokemusta on kertynyt erilaisten palvelumallien toteutuksista. Kokemukseemme nojaten olemme todenneet, että kuljetuspalveluiden hankinnan ja toteutuksen ei tarvitse olla hankalaa ostajalle ja kaikki palvelun laatutekijät voidaan järjestää yhteistyössä siten, että hankintaan ollaan tyytyväisiä kaikkien osapuolien taholta. Uskomme että vaikka tarpeet, tavoitteet ja toteutusympäristö vaihtelevatkin, kokonaisuutena hankittava liikkumispalvelu takaa parhaan lopputuloksen kaikille osapuolille. Tule tapaamaan Menevää osastollemme 0D2, kerromme mielellään lisää kokonaispalvelumallista. Tai osallistu tietoiskuumme!

"

Ota Yhteyttä


Tuomo Halminen, Toimitusjohtaja
tuomo@meneva.fi
050 520 8706

Osasto: 0D2

Kuntapäättäjä, olet Anne Berneriä merkittävämpi taksialan kehittäjä

Menevä Oy, Tuomo Halminen 14.9.2022
Kuntapäättäjä, olet Anne Berneriä merkittävämpi taksialan kehittäjä Aiemmin suomalaiset käyttivät taksia keskimäärin kahdesti vuodessa, mutta väestön vanheneminen ja kaupungistuminen avaavat edellytykset taksipalvelujen käytön lisääntymiselle. Taksien liikevaihdosta keskimäärin 40 % tulee...