Autamme ammattikeittiöitä menestymään

Metos on tehnyt töitä ammattikeittiöiden kehittämiseksi sekä niiden tehokkuuden ja menestyksen parantamiseksi jo sadan vuoden ajan. Metoksen tuotenimeen yhdistetty ”Kitchen Intelligence” kertoo tavoitteestamme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä.

Autamme asiakkaitamme osaamisellamme koko ammattikeittiön tai yksittäisen laitteen elinkaaren ajan. Emme vain kehitä, valmista ja myy ammattikeittiöön tarvittavia huippulaadukkaita laitteita, vaan olemme ammattikeittiöiden erikoisosaajia ja asiantuntijoita. Annamme koko osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.

Kaiken toimintamme tarkoitus on auttaa asiakkaitamme menestymään.

Kokonaispalvelua ammattikeittiöille

Laadukkaan ja kattavan laitevalikoiman lisäksi tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laajimman palvelupaketin, joka lähtee liikkeelle jo suunnittelusta. Keittiösuunnittelu, koulutus sekä huoltopalvelut takaavat sen, että asiakas saa täyden hyödyn tekemästään investoinnista. Asiakkaan tarpeet ovat aina palvelumme lähtökohta.

Tuotemerkkimme pitää sisällään lupauksen siitä, että olemme asiakkaidemme tukena kaikissa keittiön vaiheissa.

Suunnittelupalvelu, koulutus ja huolto – meiltä saat kaiken

Monet keittiön toiminnan kannalta oleelliset asiat ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa. Metoksen keittiösuunnittelu lähtee aina huolellisesta asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta. Suunnitteluyksikkömme pystyy toimittamaan monipuolisia palveluja aina havainne- ja asennuskuvista ja prosessisuunnitteluun.

Metoksen myyntiverkosto pystyy asiantuntemuksensa ja laajan tuotevalikoiman avulla palvelemaan sekä yksittäisissä laitetarpeissa että vaativissa keittiöprojekteissa. Suomessa olevan keskusvaraston avulla merkittävä osa yksittäisistä laitetilauksista voidaan toimittaa jo seuraavana työpäivänä. Metoksen kokonaistoimitukseen kuuluu tarvittaessa asennus sekä käytöstä poistuvien laitteiden toimittaminen kierrätykseen.

Käyttökoulutus kuuluu olennaisena osana Metoksen toimituksiin. Ammattitaitoiset kouluttajat perehdyttävät käyttäjät laitteiden tehokkaaseen, turvalliseen ja ympäristöystävälliseen käyttöön. Asiakkaiden luona tapahtuvien käyttökoulutusten lisäksi järjestämme Keravan Metos Centerissä täydentäviä koulutuksia ja seminaareja.

Metoksen oma valtakunnallinen huoltoverkosto työllistää Suomessa yli sata ammattilaista. Alueelliset palvelukeskukset sekä yksittäiset huoltopisteemme takaavat nopean ja asiantuntevan huollon ja varaosapalvelut.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.metos.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme siitä, kuinka parannamme yhdessä ammattikeittiöiden tuottavuutta ja kuinka voimme auttaa ammattikeittiötänne menestymään koko sen elinkaaren ajan!

Tule kuuntelemaan tietoiskumme messuilla keskiviikkona klo 14 tilassa A3.3 tai torstaina klo 14 verkossa!

"

Ota Yhteyttä


Antero Salo, myyntipäällikkö, p. 0400 402 685 tai antero.salo@metos.fi

Osasto: 0F2

Onko kuntien ja kaupunkien järkevää omistaa keittiölaitteet?

Metos 31.8.2022
Satavuotias Metos tarjoaa ammattikeittiöiden korkealuokkaiset laitteet kustannustehokkaalla hankintatavalla, johon voi liittää myös ruokahävikin ja ruokaturvallisuuden valvonnan. Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen ja vihreä siirtymä ovat monen kunnan strategiassa. Energiaa säästävien ja vähän vettä kuluttavien...

Keittiölaitteita ei ole pakko omistaa itse

Metos, Antti Myllys 1.8.2022
Harva on toistaiseksi vielä herännyt tämän ajatuksen äärelle: Kuntien ja kaupunkien ei ole mikään pakko omistaa keittiönsä laitteita. Kuntien tulostuslaitteet on usein hankittu huoltoleasing-sopimuksella. Tulostimet huolletaan ja niiden toimintakunto tarkastetaan...