Mezzoforte Oy:n pyörittämä palvelu, Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin ja suurin julkisen sektorin kauppapaikka. Palvelussamme myydään arvotavaraa yli 300 miljoonalla eurolla vuodessa.

Meihin luottavat niin monien eri alojen yritykset, kiinteistönvälittäjät, kaupungit, kunnat kuin viranomaisetkin. Huutokaupat.com on ollut asiakkailleen myynnin ja markkinoinnin luotettava kumppani jo vuodesta 2005.

Huutokaupat.comissa myydään jatkuvasti paljon erilaisia ajoneuvoja, työkoneita, kiinteistöjä, asunto-osakkeita ja tontteja. Työkalut, rakennustarvikkeet, korut, kellot, taulut, IT-laitteet sekä erilaiset tavaraerät vaihtavat myös nopeasti omistajaa. Ostajissamme on yksityishenkilöiden lisäksi paljon yrityksiä, ammattilaisia ja jälleenmyyjiä.

Lähtötilanne on usein se, että kunta laittaa taloussyistä myyntiin omistamiaan tontteja ja/tai vanhoja kiinteistöjä. Tavallisin tapa yrittää myydä tontteja on ilmoittaa niistä kuntien omilla verkkosivuilla. Koska budjetit ovat pieniä, myynnin edistämiseksi ei juurikaan käytetä markkinointia, lukuun ottamatta ehkä palstatilaa paikallislehdessä.

Todellisuus on kuitenkin se, että tonttien ja kiinteistöjen ostajat tulevat jostain muualta kuin itse kunnasta. Ostajakandidaatit ympäri Suomen eivät etsi myynti-ilmoituksia paikallislehdistä, eivätkä myöskään siis löydä niitä.

Huutokaupat.com tarjoaa parhaan mahdollisen näkyvyyden ja hinnan kohteille ja takaa myös myynnin läpinäkyvyyden ja lainvoimaisuuden.

Tämän lisäksi me markkinoimme kohteita veloituksetta eri kanavissa, kuten kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvässä Iltalehden mainoksessa, Googlessa, sosiaalisen median kanavissa sekä uutiskirjeessämme, joka menee yli 300 000 vastaanottajalle.

Kumppanin verkkosivu:


https://huutokaupat.com/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa moikkaamaan meitä osastollemme 0D7 Kuntatalon K-kerrokseen!

Meillä on lupa huutaa ja jokaiselle ääninäytteen antajalle onkin luvassa palkinto. Mitä kovempaa huudat, sitä parempi on palkintosi. Pääseekö äänesi viiden parhaan joukkoon?
Onnekkain voittaa matkalahjakortin tai omalle kunnalle huikean näkyvyyspaketin!

Nähdään Kuntamarkkinoilla ja jutellaan lisää!

"

Ota Yhteyttä


Petteri Paananen
Myyntiasiantuntija, Uusimaa ja Länsi-Suomi
petteri.paananen@mezzoforte.fi, 050 5131173

Hannu Kuusiniemi
Myyntipäällikkö, Itä- ja Keski-Suomi, Satakunta
hannu.kuusiniemi@mezzoforte.fi, 040 7705430

Heikki Savilaakso
Myyntipäällikkö, Pohjois-Suomi
heikki.savilaakso@mezzoforte.fi, 045 6614371

Osasto: 0D7

Super-Heikki kuntaviidakossa

Huutokaupat.com, Marika van Moorsel 26.7.2022
Reissutyötä puhjenneesta umpilisäkkeestä välittämättä, kohteiden luovutuksessa aiheutettu vesivahinko ja asianajajaksi naamioituneena poliisilaitoksella. Kuntasektorin myyntyö on täynnä vauhtia ja erikoistilanteita. Pääsääntöisesti työ on kyllä tylsää autossa istumista. Etenkin Heikki Savilaaksolla, joka...