Netum Group Oyj on kannattavasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin – vastuullisesti ja turvallisesti. Netumin tavoitteena on olla alansa luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi yhtiöllä on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT-omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX. Netum-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 22,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 230 henkilöä Suomessa.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.netum.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Löydät meidät K-kerroksesta osastolta OB4. Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan ajankohtaisista IT-hankkeistasi. Olemme luotettu kumppani vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme tukevat organisaatiotasi kaikissa muutoksen vaiheissa ja auttavat toteuttamaan muutoksen käytännössä.

"

Ota Yhteyttä


Ota meihin yhteyttä: https://www.netum.fi/yhteys/

Osasto: 0B4

Kumppanin ohjelma

IT- ja käyttöomaisuuden vastuullinen elinkaaren hallinta – mitä ei voi nähdä ei voi hallita

Vastuullinen organisaatio huomioi omassa toiminnassaan ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset. Käyttöomaisuuden elinkaaren hallinnan tavoitteena on hankkia, käyttää, ylläpitää, päivittää ja myydä omaisuutta vastuullisella ja kustannustehokkaalla tavalla. Keskeinen osa omaisuuden hallintaa on tiedon kerääminen ja hyödyntäminen koko elinkaaren ajan, mikä auttaa organisaatiota tekemään liiketoimintapäätöksiä, jotka perustuvat mitattavissa oleviin, vastuullisiin sekä taloudellisiin tavoitteisiin. Omaisuustietojen tarkkuutta voidaan parantaa merkittävästi automatisoimalla hallintaan liittyviä prosesseja, esimerkiksi Netum DUX -hallintaratkaisun avulla.

Keskiviikko 14.9.2022
11.30 - 11.50
A3.2

IT- ja käyttöomaisuuden vastuullinen elinkaaren hallinta – mitä ei voi nähdä ei voi hallita

Vastuullinen organisaatio huomioi omassa toiminnassaan ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset. IT- ja käyttöomaisuuden elinkaaren hallinnan tavoitteena on hankkia, käyttää, ylläpitää, päivittää ja myydä omaisuutta vastuullisella ja kustannustehokkaalla tavalla. Keskeinen osa omaisuuden hallintaa on tiedon kerääminen ja hyödyntäminen koko elinkaaren ajan, mikä auttaa organisaatiota tekemään liiketoimintapäätöksiä, jotka perustuvat mitattavissa oleviin, vastuullisiin sekä taloudellisiin tavoitteisiin. Omaisuustietojen tarkkuutta voidaan parantaa merkittävästi automatisoimalla hallintaan liittyviä prosesseja, esimerkiksi Netum DUX -hallintaratkaisun avulla.

Torstai 15.9.2022
12.30 - 12.50
A3.2